Klimroos Our Last Summer

€8,95
Stukprijs: €0,00 /
Klimroos Our Last Summer kopen? Al vanaf €6,25 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ Gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Koop 3 voor €8,75 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 5 voor €8,45 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 10 voor €8,25 per stuk en bespaar 8%
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vanaf 1 oktober weer leverbaar

Informatie

De eigenschappen van onze Roze Klimroos Our Last Summer is:                                     

Kleur: Roze
Hoogte: 200 cm
Sterk geurend
Doorbloeiend: Ja
Kale wortel

De klimroos Our Last Summer is een heerlijk geurende klimmer met grote gevulde bloemen. De klimroos Our Last Summer heeft gezond blad en is goed ziekteresistent. De lichtroze bloemen van de klimroos Our Last Summer worden ongeveer 12cm in doorsnede. Klimroos Our last Summer gaat vanaf 2 stevige takken. 

Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Klimroos Our Last Summer en andere klimrozen te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende klimrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt klimrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring.
U kiest de kleur en het soort klimroos voor de begroeing van uw prieel of een rozenboog. Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. 
Maar ook tegen een muur of schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos wel met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet.
Plant ongeveer 1 klimroos op een meter. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond goed los is en voldoende diep gat is gemaakt. Kijk op de pagina klimrozen planten voor meer informatie.
Als u wilt weten hoe u een klimroos snoeit kijk dan op de pagina klimrozen snoeien. 
We bieden een ruim assortiment klimrozen aan.


Klimroos Our Last Summer koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.