Milieubewust

Wij zijn milieubewust.


Wij zijn met ons familiebedrijf, MTS Seuren milieubewust! En inmiddels ook in het bezit van het MPS-A certificaat.
Het MPS-ABC certificaat toont de prestaties op milieugebied aan. Deelnemers registreren vierwekelijks hun gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, energie en afval. Op basis van het verbruik ontvangen de deelnemers een kwalificatie.
De kwalificatie MPS-A, die Mts Seuren heeft ontvangen, staat voor de meest milieubewuste teelt.


mps keurmerk

WELKOM BIJ DE WEBWINKEL VAN SEUROSA.

In deze webwinkel verkopen we rozen, die op onze eigen rozenkwekerij in het Limburgse Lottum, geteeld worden. Ons familiebedrijf, maatschap Seuren, is opgebouwd door onze vader Jan. Wij Rob en Inge hebben deze rozenkwekerij overgenomen. Wij zijn een op en top familiebedrijf dat de productie van een mooi assortiment tuinrozen nog geheel in eigen hand heeft. Van rozenbottel (het zaadje) tot de meest prachtige en geurende struik-, klim- en stamrozen.
Bent u op zoek naar prachtig en langbloeiende kwaliteitsrozen voor in uw tuin, zodat u van het voor- tot het najaar kunt genieten van prachtige bloemen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 Afbeeldingsresultaat voor bestel nu button

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen