Struikrozen planten

Struikrozen planten doe je zo.

 

 

Hoe ga je struikrozen planten?

Op het filmpje wordt uitgelegd hoe je struikrozen doet planten. Zo kun je zien hoever die in de grond moet en dat het belangrijk is om goede grond te hebben. Dus maak eerst uw stukje grond goed in orde voordat u gaat beginnen met de struikrozen te planten. Als u een keuze heeft gemaakt en uw favoriete  rozenstruik>>>  gaat planten, is het verstandig om even bij een aantal punten stil te staan.

 • Struikrozen die in de volle grond gekweekt zijn kunt u het beste in het najaar planten. De grond is dan nog warm, waardoor er al nieuwe worteltjes aan de struikrozen gevormd worden. Dan zal de struikroos in het volgend voorjaar optimaal uitgroeien!
 • Van oktober t/m begin mei kunt u struikrozen met kale wortel planten.
 • Zolang het niet vriest, dus als de grond niet hard is, kan men planten.
 • Struikrozen houden van een zonnige plek, waar wel de wind bij kan, zodat de rozen kunnen opdrogen.
 • Alle struikrozen zijn kieskeurig als het om de grondsoort gaat. Het mooist bloeien en groeien ze in lichte klei of leemgrond. Zandgrond is eventueel te verrijken met veel verteerde mest of compost. Zware klei kan met basaltmeel losser worden gemaakt. Bij alle grondsoorten is het verstandig om een groot plantgat te maken en dit te vullen met speciale grond voor struikrozen. Voor meer info: kijk op de pagina:  rozen bemesten>>>
 • Om het bodemleven te stimuleren en eventuele vorstschade te beperken is het slim om voor de winter de takken van de struikroos tot +- 10 cm te bedekken met aarde of compost.
 • Als u struikrozen in het najaar plant, geef ze voldoende water. Struikozen die in het voorjaar geplant worden, hebben bij droog weer bijna iedere dag voldoende water nodig! Laat struikrozen niet verdrogen! Als het warm en droog weer is geef dan uw tuin ook regelmatig water. Alle struikrozen houden van zon, warmte en vooral water!
 • Wilt u struikrozen planten waar al rozen hebben gestaan? Gebruik dan het product: Sybivit>>>

 

Struikrozen planten:

 • Zet de struikrozen voordat u gaat planten eerst een nacht in een emmer met water.
 • Spit de grond goed om en maak een voldoende ruim plantgat zodat de wortels van de struikroos goed gespreid kunnen worden.
 • Plant de struikroos zo diep dat het occulatiepunt (verdikt deel waarop de takken staan) ongeveer 3-5 cm onder de grond komt. 
 • De  grond wordt, vermengd met compost of stalmest. Druk met uw voet de aarde goed aan.
 • Na het planten van de struikroos voldoende water geven.
 • Plant ongeveer 5 struikrozen per vierkante meter voor een mooi rozenperkje. Dit is niet van toepassing voor wilde rozen en bottelrozen.

 

Rozen kopen in vele kleuren

Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om

struikrozen te kopen >>>
klimrozen te kopen >>>  
stamrozen te kopen >>>

De rozen die we in ons assortiment hebben, kunt u bestellen in allerlei verschillende kleuren. Roze, oranje, gele, witte…. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij verkopen rozen met kale wortel, dwz zonder pot en/of kluit. Welke het wordt is helemaal aan u! Geef uw tuin wat meer leven en kleur en kies voor struikrozen, klimrozen of stamrozen!

Koop uw rozen rechtstreeks bij de kweker!

Kies de struikrozen, stamrozen en/of klimrozen naar wens uit en plaats een bestelling in de webshop! Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over het planten of over de verzorging? Neem gerust contact met ons op. Mail naar [email protected]  of bel naar 06-43861129. We helpen u graag verder.

Wilt u weten hoe je struikrozen doet snoeien? Bekijk dat hier>>>

 

Vlinder lokkend met een heerlijke geur

Rozen worden al duizenden jaren gekweekt om hun schoonheid en geur, in alle kleuren. Niet voor niets worden rozen de koningin der bloemen genoemd! Deze bloem is vlinder lokkend en geeft een heerlijke geur af. Hij bloeit de hele zomer door, dus u kunt de hele zomer genieten van geurende en kleurrijke rozen. Struikrozen, klimrozen en stamrozen kopen doet u bij Seurosa. We zetten de redenen voor u op een rijtje:

 • Prachtige rozen uit eigen kweek
 • Gratis verzending vanaf €50-, voor Nederland
 • Voor 17:00 besteld? Overmorgen al verzonden!
 • Veilig betalen

 

Rozen van de beste kwaliteit

Wij kweken onze struikrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Maar wij verkopen nog meer soorten rozen. Van klimrozen en stamrozen tot aan prachtige struikrozen. Dankzij ons uitgebreide assortiment wordt het kopen van een rozenstruik een leuke en kleurrijke ervaring! Wij zijn in staat om rozen te verkopen van de beste kwaliteit. Hoe? Doordat we al vele jaren ervaring hebben in dit vak! We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze struikrozen! Dát is ons doel.

Wij zijn een op en top familiebedrijf dat de productie van een mooi assortiment tuinrozen nog geheel in eigen hand heeft.

 

Koop rozen bij de kweker!

Struikrozen, klimrozen en stamrozen kopen doet u bij Seurosa! Plaats vandaag nog een bestelling en plant de prachtige en geuren rozen in uw tuin of pot voor op terras en balkon. Staan de rozen die u graag zou willen hebben er niet bij? Of heeft u een andere vraag over de rozen die wij verkopen in de webshop? Stuur dan gerust een e-mail naar [email protected]  of neem telefonisch contact op via 06-43861129. Wij helpen u graag verder!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen