Informatie

ROZEN BESTELLEN:

Dat kan van september t/m ongeveer begin mei, (ligt eraan of het niet te warm is) omdat wij alleen leveren met kale wortel. (dwz. Zonder pot)

Door corona is het extra druk bij Post.nl, hierdoor kan de bezorging wat later zijn dan u van ons gewend bent. Dat geldt ook voor internationale zendingen. We vragen hiervoor begrip. De rozen worden goed verpakt en komen in goede conditie bij u thuis aan.

Via de webshop:

Als u rozen besteld via de webshop worden deze bezorgd. De verzendkosten zijn 7,95 euro. Tot 30 kilo. Als u boven de 50 euro besteld binnen Nederland, zijn de verzendkosten gratis! Voor Belgie en Duitsland zijn de verzendkosten € 9,95 en vanaf €75 gratis.

Via de mail:

U kunt natuurlijk ook bestellen via de mail [email protected]  Komt u de bestelling graag zelf ophalen? Dat kan op afspraak en dat is natuurlijk gratis!

 

Assortiment rozen

 

VERZORGING VAN DE ROOS:

Wanneer u een keus heeft gemaakt, welke rozen u wilt, is het van groot belang de juiste plaats in de tuin te kiezen.

  • veel zon
  • voldoende water
  • mest

Een goede verzorging bij rozen is bovendien goed om ziekten en plagen bij rozen te voorkomen. U kunt natuurlijk ook problemen voorkomen, door te kiezen voor rozen, die minder gevoelig zijn voor ziekten. Dat zijn bv. de  ADR-, Excellence- of Toprozen. Maar er zijn natuurlijk ook vele andere gezonde soorten rozen waar u jarenlang tuinplezier aan kunt beleven. Kijk bij onze aanbevolen toppers!

Rozen planten:

Bij elke bestelling zit een informatiekaart,  hoe je het beste de rozen kunt planten. Het beste is om de rozen direct na ontvangst uit de doos te halen en in een emmer water zetten en binnen 24 uur te planten.
Plant ongeveer 5 struikrozen per vierkante meter voor een mooi rozenperkje.
 

Het assortiment van onze rozenkwekerij in Lottum

Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste kwaliteitsrozen en het beste kleinfruit. U kunt bij ons terecht voor prachtig bloeiende en geurende:

Neemt u eens een kijkje bij ons aanbod en laat u verrassen!

Kleinfruit

Wat wij verkopen is kleinfruit. De term 'kleinfruit' geeft aan dat het om planten en struiken gaat die niet zo groot worden. Heel fijn bij weinig ruimte. Bessenstruiken of een druivenplant die tegen een muur of pergola kunnen groeien. Kleinfruit vraagt niet veel ruimte, maar verrast u wel met een grote oogst aan heerlijk zelfgekweekt fruit.

Wij verkopen:

Al dit kleinfruit verkopen wij in pot en sommige hebben wij ook met kale wortel. Kleinfruit met kale wortel is natuurlijk goedkoper!

  • Het kleinfruit met kale wortel zijn van zware kwaliteit en een 2 jarig product.
    Deze planten worden geleverd vanaf 3 takken en zijn +/- 45 cm lang. Deze struiken zijn zonder pot!


 

← Keer terug naar de backoffice    Wij kunnen nu geen rozen leveren. Vanaf 1 oktober hebben wij weer alles op voorraad. . Verbergen