Informatie

ROZEN BESTELLEN:

Dat kan van oktober t/m ongeveer begin mei, (ligt eraan of het niet te warm is) omdat wij alleen leveren met kale wortel. (dwz. Zonder pot)

Door corona is het extra druk bij Post.nl, hierdoor kan de bezorging wat later zijn dan u van ons gewend bent. Dat geldt ook voor internationale zendingen. We vragen hiervoor begrip. De rozen worden goed verpakt en komen in goede conditie bij u thuis aan.

Via de webshop:

Als u rozen besteld via de webshop worden deze bezorgd. De verzendkosten zijn 7,95 euro. Tot 20 kilo. Als u boven de 50 euro besteld binnen Nederland, zijn de verzendkosten gratis! Voor Belgie en Duitsland zijn de verzendkosten € 9,95 en vanaf €75 gratis.

Via de mail:

U kunt natuurlijk ook bestellen via de mail [email protected]  Komt u de bestelling graag zelf ophalen? Dat kan op afspraak en dat is natuurlijk gratis!

 

Assortiment rozen

 

VERZORGING VAN DE ROOS:

Wanneer u een keus heeft gemaakt, welke rozen u wilt, is het van groot belang de juiste plaats in de tuin te kiezen.

  • veel zon
  • voldoende water
  • mest

Een goede verzorging bij rozen is bovendien goed om ziekten en plagen bij rozen te voorkomen. U kunt natuurlijk ook problemen voorkomen, door te kiezen voor rozen, die minder gevoelig zijn voor ziekten. Dat zijn bv. de  ADR-, Excellence- of Toprozen. Maar er zijn natuurlijk ook vele andere gezonde soorten rozen waar u jarenlang tuinplezier aan kunt beleven. Kijk bij onze aanbevolen toppers!

Rozen planten:

Bij elke bestelling zit een informatiekaart,  hoe je het beste de rozen kunt planten. Het beste is om de rozen direct na ontvangst uit de doos te halen en in een emmer water zetten en binnen 24 uur te planten.
Plant ongeveer 5 struikrozen per vierkante meter voor een mooi rozenperkje.
 

Het assortiment van onze rozenkwekerij in Lottum

Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste kwaliteitsrozen. U kunt bij ons terecht voor prachtig bloeiende en geurende:

Neemt u eens een kijkje bij ons aanbod en laat u verrassen!