Meilove Selection Rozen | Seurosa | Rechtstreeks bij de Kweker!

Meilove Selection

Ben jij op zoek naar Meilove Selection rozen? Deze prachtige rozen koop je eenvoudig online, direct bij de rozenkweker. Seurosa is een rozenkwekerij in het Limburgse rozendorp Lottum en wordt gerund door de familie Seuren. Door de Meilove Selection rozen direct bij de kweker aan te schaffen ontvang je gegarandeerd kwaliteitsrozen. In het assortiment vind je zowel struikrozen als stamrozen uit de Meilove Selection collectie in verschillende kleuren.

Een compacte en opgaande roos

Een Meilove roos is compact en opgaand, de bloemen zijn dubbel en de roos bloeit het hele seizoen goed door. De Meilove rozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten waaronder rood, roze, oranje, geel en wit. Hierdoor is een roos uit de Meilove Selection een aanwinst voor iedere tuin. Ze doen het tevens ook erg goed in een bloempot, bijvoorbeeld voor op een terras. Een Meilove roos is supergezond, soms geurend en zorgt voor een kleurrijk geheel in jouw tuin of in een bloempot.

 

Bekijk de Meilove Selection >>>

 

Een struikroos of stamroos uit de Meilove Selection?

Bij Seurosa kun je zowel terecht voor struikrozen als stamrozen uit de Meilove Selection. Maar wat is nu precies het verschil tussen deze twee rozensoorten? Struikrozen bloeien meestal het hele seizoen, sommige zelfs tot aan de vorst. Omdat de bloemen groeien aan struiken zijn deze geschikt voor heel veel plaatsen in de tuin. Met de verschillende kleuren struikrozen uit de Meilove Selection zorg je voor een prachtig kleurenpallet in jouw tuin.

 

Een stamroos wordt ook wel gezien als een klein boompje met prachtige bloemen. Een stamroos past goed in zowel de losse aarde als in een pot voor op het terras of balkon. In het assortiment van Seurosa vind je Meilove stamrozen in verschillende kleuren en formaten. Hierdoor is het mogelijk om te werken met verschillende kleuren en hoogtes stamrozen voor net wat meer diepgang in jouw tuin.

 

Rechtstreeks vanaf de rozenkwekerij naar jouw voordeur

De rozen uit de Meilove Selection koop je eenvoudig online bij Seurosa. De rozen worden zelfgekweekt in de eigen rozenkwekerij. Omdat Seurosa zelf de productie en verkoop in eigen handen heeft, worden rozen van de beste kwaliteit gegarandeerd. Alle rozen worden met liefde gekweekt in een echt familiebedrijf. Mocht je nog vragen hebben over de Meilove Selection rozen, onze kwekerij of over andere rozen uit ons assortiment? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected] of bel naar 06-43861129. In de zomermaanden ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een bezoekje aan onze bloeiende velden vol met rozen.

 

Bestel direct>>>

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen