Stamroos Helga - Stamhoogte 60cm en 90cm

€17,95
Stukprijs: €0,00 /
Stamroos Helga kopen? Al vanaf €16,95 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vanaf 1 oktober weer leverbaar

Informatie

De eigenschappen van onze Witte Stamroos Helga is:

Kleur: Wit
Hoogte: 60-80 cm
Doorbloeiend: Ja
Bloeivorm: Grootbloemige trosroos
Kale wortel
Stamhoogte: 60cm en/of 90cm

Bijzonderheden: Goed winterharde roos met donkergroen glanzend blad.

Stamroos Helga is een grootbloemige trosroos die bloeit met grote, zuiverwitte gevulde en licht geurende witte bloemen. De Rosa Helga heeft donkergroen, glanzend blad. De nieuwe uitlopers zijn rood van kleur. Deze stamroos is goed winterhard. De bloemen verschijnen vaak met meerdere bij elkaar aan een stengel. Daarom spreken we ook wel van een grootbloemige trosroos. De Rosa Helga is een gezonde struikroos en licht geurend. Als de bloemen bijna uitgebloeid zijn, verkleurd de rosa Helga iets naar roze. Het prachtige groene blad is sterk en gezond. Winterhard en uitstekend geschikt in perken en in combinaties met andere vaste planten. 


Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Stamroos Helga en andere stamrozen te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende stamrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt stamrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring. Wij kweken onze stamrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van stamrozen zijn wij in staat om topkwaliteit stamrozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze stamrozen! Een stamroos staat natuurlijk ook prachtig in pot, voor op het balkon of op terras. Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 
Om te zien hoe u een stamroos snoeit, Klik hier: Stamrozen snoeien.

Stamroos Helga koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.