Bodembedekkende rozen kopen

Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om bodembedekkende rozen te kopen. Prachtige kleine roosjes in zeer grote aantallen die van de zomer tot in de herfst volop zullen bloeien.Bodembedekkende rozen zijn laag blijvende rozen. Ze zijn ook geschikt om tuinornamenten te sieren of in bloempotten op uw terras. Bodembedekkende rozen zijn ook geschikt voor randen van trapjes of langs paadjes te laten groeien, waardoor uw tuin er prachtig uit ziet. Wilt u een mooi bloeiend rozenperk in uw tuin bekijk dan ons assortiment. Naast struikrozen verkopen wij ook klimrozen en  stamrozen.
Staat er dan toch een soort, dat u graag zou willen hebben niet bij......Stuur ons een email: [email protected] Wij informeren graag voor u.


Bodembedekkende rozen kopen van topkwaliteit

Wij kweken onze bodembedekkende rozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van rozen zijn wij in staat om topkwaliteit bodembedekkende rozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze bodembedekkende rozen.
Plant ongeveer 5 struikrozen per vierkante meter voor een mooi rozenperkje.