Bodembedekkende Rozen

Ben je op zoek naar bodembedekkende rozen? Met bodembedekkende rozen van Seurosa zorg je voor een kleurrijke bodem in de tuin. Door gebruik te maken van struikrozen als bodembedekkers zorg je voor een gesloten geheel. Hierbij is het tevens mogelijk om te werken met verschillende soorten rozen in verschillende kleuren en hoogtes. Hierdoor creëer je een ontzettend fleurige tuin met een waar kleurenpallet aan prachtige rozen. De bodembedekkende rozen van Seurosa komen uit een eigen kwekerij. Omdat Seurosa zowel de kweek als verkoop in eigen beheer heeft, betaal jij nooit te veel en krijg je altijd bodembedekkende rozen van de hoogste kwaliteit! Mede hierdoor heeft Seurosa de afgelopen jaren een loyale klantenkring opgebouwd. Dat klanten de rozen van Seurosa waarderen, blijkt onder andere uit een score van 9,6 op WebwinkelKeur.

 

Een fleurige & kleurige bodembedekking

Met bodembedekkende rozen kun je eindeloos combineren. Door het uitgebreide assortiment aan struikrozen bij Seurosa is het mogelijk om te combineren met verschillende kleuren, soorten en hoogtes rozen. Hierdoor zorg je voor een kleurrijke en fleurige bodembedekking. De bodembedekkende rozen zijn over het algemeen net wat kleiner, maar in een groter aantal aanwezig. De laag blijvende rozen zijn tevens geschikt om tuinornamenten te sieren of in bloempotten op een terras. Hierdoor zijn er ontzettend veel mogelijkheden waarbij bodembedekkende rozen een aanwinst voor jouw tuin zijn. Wij raden aan om ongeveer vijf struikrozen per vierkante meter te plaatsen voor een mooi en goed gevuld rozenperkje. Hierbij is het zowel mogelijk om te combineren met verschillende kleuren en soorten. Wil je graag advies over de fraaiste combinaties? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Het onderhouden van bodembedekkende rozen

De bodembedekkende rozen van Seurosa zijn sterke rozen waardoor ze makkelijk in onderhoud zijn. Het snoeien van de bodembedekkende rozen is vrij eenvoudig. Ben je benieuwd hoe je deze rozen het beste kunt snoeien?

Bekijk dan hier onze tips voor het snoeien van rozen>>>

 

Bodembedekkende rozen bestel je rechtstreeks bij de kweker

Bodembedekkende rozen van de hoogste kwaliteit koop je eenvoudig online bij Seurosa. Seurosa kweekt en verkoopt alle rozen zelf, waardoor de rozen van Seurosa worden gekenmerkt door een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Alle bodembedekkende rozen worden met veel aandacht verzorgd en grootgebracht door de medewerkers van het familiebedrijf. Mocht je nog vragen hebben over onze bodembedekkende rozen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Je kunt ons bereiken via [email protected] of door te bellen naar 06-43861129. In het zomerseizoen ben je ook van harte welkom op onze kwekerij in het Noord-Limburgse Lottum om de bloeiende rozenvelden te bewonderen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen