Rosa Rotes Meer

€6,45
Stukprijs: €0,00 /
Bottelroos (Rugosa) Rotes Meer kopen? Al vanaf €5,70 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Koop 5 voor €6,25 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 25 voor €6,05 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 50 voor €5,70 per stuk en bespaar 12%
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Post.nl heeft het deze maand extra druk en kan de levertijd oplopen tot 8 werkdagen. Maakt u zich geen zorgen, wij hebben het goed verpakt, zodat uw rozen in goede conditie aankomen. Dat is de zekerheid die wij bieden.

Informatie

De eigenschappen van onze Roze Rugosa Bottelroos Rotes Meer is:

Kleur: Roze
Hoogte: 60-80 cm
Doorbloeiend: Ja
Bloeivorm: Bottelroos 
Bodembedekker
Kale wortel
Predikaat: ADR Roos
Geurend


Rosa 'Rotes Meer' een bottelroos roos met halfgevulde helderroze bloemen en hebben een zoete geur. Rosa 'Rotes Meer' bloeit vanaf mei tot in oktober. Rosa 'Rotes Meer' staat graag op een zonnige plek tot half schaduw. Na de bloei, maar vaak ook tijdens de bloei, verschijnen de helderrode bottels. De roos kan goed tegen zeewind en wordt om deze reden ook vaak aan kust gebruikt.


Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Bottelroos Rugosa Rotes Meer en andere struikrozen te kopen. Wilt u een prachtig bloeiend en/of geurend rozenperk in uw tuin bekijk dan ons assortiment Struikrozen. Naast struikrozen verkopen wij ook klimrozen en stamrozen. Met ons uitgebreide assortiment Struikrozen, wordt struikrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring.
Struikrozen kopen van topkwaliteit
Wij kweken onze struikrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van rozen zijn wij in staat om topkwaliteit struikrozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze struikrozen! Wij hebben ook bottelrozen en geurende struikrozen.Wilt u meer weten over het snoeien van rozen? Klik hier
Wilt u weten hoe u een roos moet planten? Klik hier
Plant ongeveer 5 struikrozen per vierkante meter bij elkaar voor een mooi rozenperkje.

De Rosa Rotes Meer koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.