THE FAIRY ROZEN

The Fairy rozen zijn een groep tuinrozen die niet meer weg te denken zijn uit het assortiment tuinrozen. Alle Fairy rozen zijn de originele variëteiten van de beroemde Rosa "The Fairy", een oerrozenras met bewezen kwaliteiten, gecreëerd door de natuur en geselecteerd en geïntroduceerd door Jan Spek Rozen. Helaas wordt de naam "Fairy" vaak misbruikt voor rozenrassen die niets met "The Fairy" te maken hebben. Deze The Fairy Rozen zijn allemaal originele afstammelingen van moeder “The Fairy”.

Alle Fairy rozen zijn een laag blijvende roos met breed overhangende takken en hebben een overvloed van kleine en gevulde roosjes. De Fairy rozen zijn allen een echte doorbloeier, en bloeien tot de eerste nachtvorst door.

Onze Fairy soorten zijn allemaal 2-jarige, geoculeerde rozen van zwaardere kwaliteit. Op andere plaatsen worden deze rozen aangeboden als gestekte rozen van veel lichtere kwaliteit!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen