Klimrozen planten

Klimrozen planten doe je zo.

 

 

Hoe ga je klimrozen planten?

Op het filmpje wordt uitgelegd hoe je een struikroos plant. Een klimroos plant je op de zelfde manier.  Als u een keuze heeft gemaakt en uw favoriete klimroos>>> gaat planten, is het verstandig om even bij een aantal punten stil te staan.

 • Alle klimrozen>>>  die in de volle grond gekweekt zijn kunt u het beste in het najaar planten. De grond is dan nog warm, waardoor er al nieuwe worteltjes aan de klimrozen gevormd worden. Dan zal de klimroos in het volgend voorjaar optimaal uitgroeien!
 • Van oktober t/m begin mei kunt u klimrozen met kale wortel planten.
 • Zolang het niet vriest, dus als de grond niet hard is, kan men klimrozen planten.
 • Alle klimrozen houden van een zonnige plek, waar wel de wind bij kan, zodat de klimrozen opdrogen.
 • Plant klimrozen niet te dicht op een muur, want daar is het meestal droog. Een afstand van zo'n 30cm van de muur of schutting is prima.
 • Alle klimrozen >>>  zijn kieskeurig als het om de grondsoort gaat. Het mooist bloeien en groeien klimrozen in lichte klei of leemgrond. Zandgrond is eventueel te verrijken met veel verteerde mest of compost. Zware klei kan met basaltmeel losser worden gemaakt. Bij alle grondsoorten is het verstandig om een groot plantgat te maken en dit te vullen met speciale grond voor klimrozen. Voor meer info: kijk op de pagina: rozen bemesten>>>
 • Als u klimrozen in het najaar plant, geef ze voldoende water. Klimrozen die in het voorjaar geplant worden, hebben bij droog weer bijna iedere dag voldoende water nodig! Laat ze niet verdrogen! Als het warm en droog weer is geef dan uw tuin ook regelmatig water. Alle klimrozen houden van zon, warmte en vooral water!
 • Wilt u klimrozen planten waar al rozen hebben gestaan? Gebruik dan het product: Sybivit>>>

 

Klimrozen planten:

 • Zet de klimrozen voordat u gaat planten eerst een nacht in een emmer met water.
 • Spit de grond goed om en maak een voldoende ruim plantgat zodat de wortels van de klimroos goed gespreid kunnen worden.
 • Plant de klimroos zo diep dat het occulatiepunt (verdikt deel waarop de takken staan) ongeveer 3-5 cm onder de grond komt. 
 • De  grond wordt, vermengd met compost of stalmest. Druk met uw voet de aarde goed aan.
 • Na het planten van de klimroos voldoende water geven.
 • Klimrozen vragen wat extra zorg als ze kort bij een muur staan. Daar is de kwaliteit van de grond vaak minder. Dus geef de klimroos daar extra water en voeding (compost of stalmest).

 

Wilt u weten hoe je een klimroos doet snoeien? Bekijk dat hier>>>

 

Rozen kopen in vele kleuren

Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om struikrozen, klimrozen en stamrozen te kopen. De rozen die we in ons assortiment hebben, kunt u bestellen in allerlei verschillende kleuren. Roze, oranje, gele, witte…. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij verkopen rozen met kale wortel, dwz zonder pot en/of kluit. Welke het wordt is helemaal aan u! Geef uw tuin wat meer leven en kleur en kies voor struikrozen, klimrozen of stamrozen!

Koop uw rozen rechtstreeks bij de kweker!

Kies de struikrozen, stamrozen en/of klimrozen naar wens uit en plaats een bestelling in de webshop! Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over het planten of over de verzorging? Neem gerust contact met ons op. Mail naar [email protected]  of bel naar 06-43861129. We helpen u graag verder.

 

Vlinder lokkend met een heerlijke geur

Rozen worden al duizenden jaren gekweekt om hun schoonheid en geur, in alle kleuren. Niet voor niets worden rozen de koningin der bloemen genoemd! Deze bloem is vlinder lokkend en geeft een heerlijke geur af. Hij bloeit de hele zomer door, dus u kunt de hele zomer genieten van geurende en kleurrijke rozen. Struikrozen, klimrozen en stamrozen kopen doet u bij Seurosa. We zetten de redenen voor u op een rijtje:

 • Prachtige rozen uit eigen kweek
 • Gratis verzending vanaf €50-, voor Nederland
 • Voor 17:00 besteld? Overmorgen al verzonden!
 • Veilig betalen

 

Klimrozen van de beste kwaliteit

Wij kweken onze klimrozen>>>  op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Maar wij verkopen nog meer soorten rozen. Ook verkopen wij stamrozen en prachtige struikrozen. Dankzij ons uitgebreide assortiment wordt het kopen van een klimroos een leuke en kleurrijke ervaring! Wij zijn in staat om klimrozen te verkopen van de beste kwaliteit. Hoe? Doordat we al vele jaren ervaring hebben in dit vak! We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsklimrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze klimrozen! Dát is ons doel.

Wij zijn een op en top familiebedrijf dat de productie van een mooi assortiment tuinrozen nog geheel in eigen hand heeft.

 

Koop rozen bij de kweker!

Struikrozen, klimrozen en stamrozen kopen doet u bij Seurosa! Plaats vandaag nog een bestelling en plant de prachtige en geuren rozen in uw tuin of pot voor op terras en balkon. Staan de rozen die u graag zou willen hebben er niet bij? Of heeft u een andere vraag over de rozen die wij verkopen in de webshop? Stuur dan gerust een e-mail naar [email protected]  of neem telefonisch contact op via 06-43861129. Wij helpen u graag verder!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen