Oersterke Engelse rozen kopen?

Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Oersterke Engelse Fleur Romantica Rozen te kopen. Wilt u een prachtig bloeiend en/of geurend rozenperk in uw tuin bekijk dan ons assortiment. Naast struikrozen verkopen wij ook klimrozen, stamrozen en treur-stamrozen. Met ons uitgebreide assortiment wordt struikrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring. Staat er dan toch een soort, dat u graag zou willen hebben niet bij......Stuur ons een email: [email protected] Wij informeren graag voor u.
 

Fleur Romantica rozen kopen van topkwaliteit

Wij kweken onze Fleur Romantica rozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van rozen zijn wij in staat om topkwaliteit Fleur Romantica® rozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze struikrozen!

DAfbeeldingsresultaat voor fleur romanticae rozengroep Fleur Romantica
 
is een geheel nieuwe Meilland collectie. De beroemde rozenwinner Meilland is er in geslaagd om het bijzondere van de volle Engelse roos te combineren met de gezondheid van de moderne rozenvariëteiten. Dus niet alleen een mooie bloem, maar ook een gezonde struik met mooi blad en doorbloeiend! Wij hebben rozen uit diverse groeitypes zoals theehybride, polyantha, struik- en klimroos gecombineerd tot één groep. Let daarom op, dat de betreffende roos in uw beplantingsplan past.
Plant ongeveer 5 struikrozen per vierkante meter voor een mooi rozenperkje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »