Klantenservice

Retourneren:

Mocht er na ontvangst op enige wijze iets mis zijn met uw bestelling (bijvoorbeeld omdat er een verkeerd artikel geleverd is), neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen. (binnen 2 dagen) Producten zoals de struikrozen, stamrozen en klimrozen die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan hierbij ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. U heeft wel het recht om de houdbare producten in uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw houdbare producten retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

* Als referentie hanteren wij de datum van aflevering Post.nl.
Vermeld bij terugzending altijd duidelijk uw naam en het rekeningnummer waarop het aankoopbedrag dient te worden teruggestort en vergeet niet om de originele aankoopfactuur of bestelbon bij te sluiten. In geval u meerdere artikelen heeft besteld, maar slechts een gedeelte terugzendt, dan ontvangt u van ons een nieuwe aankoopfactuur met daarop de (uiteindelijk) geleverde artikelen.

Terugzending geschiedt op eigen risico, tenzij aangetekend verzonden of verzekerd verzenden.

Retouradres:

MTS Seuren Rozenkwekerijen                 
Molenstraat 26
5866 AB Swolgen (NL)
Mobiel: 06-43861129
email: [email protected]

 
Hier kunt u de retourbrief evt. downloaden

1 Test-1
1.1 Testvraag
testantwoord
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen