Tantau Nostalgische Rozen

Hier vind je alle Nostalgie rozen op een rijtje. Deze nostalgische rozen zijn er in diverse kleuren, soorten en toepassingen. 
Deze rozen staan bekend om de grote dichtgevulde bloemen en sommige hebben een weldadige rozengeur.

Pluk een roos
Nostalgie Rozen zijn niet alleen een sensatie in je tuin, de meeste kun je ook plukken voor op de vaas. Dan kan je ook in huis genieten van de prachtige bloemen met heerlijke rozengeur.

De beste selecties
Door jarenlange kruising en selectie is het Rosen Tantau gelukt nostalgische rozensoorten te creëren zonder de alom bekende nadelen van de vroegere Engelse rozen.
Bij jarenlange selectiewerk is gezondheid één van de belangrijkste uitgangspunten. Maar ook robuustheid, bloemvorm (vaak extreem grote bloemen), doorbloeiend en vooral ook geur zijn belangrijke kenmerken van de Nostalgie Rozen.

Ben jij op zoek naar Tantau Nostalgische Rozen? Deze prachtige rozen koop je eenvoudig online, rechtstreeks bij de rozenkweker. Seurosa is een écht familiebedrijf in het Limburgse rozendorp Lottum en wordt gerund door de familie Seuren. Als je besluit om jouw Tantau Nostalgische Rozen aan te schaffen bij Seurosa ontvang je gegarandeerd kwaliteitsrozen. In het assortiment vind je zowel struikrozen als klimrozen uit eigen kwekerij in tientallen kleuren. Enkele met opvallend mooie tweekleurige rozen. De tweekleurige Tantau Nostalgische Rozen hebben een prachtige kleurovergang en zijn een échte aanwinst voor ieder rozenperkje of tuin.

Bekijk onze Tantau Nostalgische Rozen>>>

 

De Tantau Nostalgische Roos

Het in Duitsland gevestigde Rosen Tantau is al meer dan honderden jaren actief in de rozen sector. De rozen die door Rosen Tantau worden veredeld, vind je terug over de hele wereld. Het paradepaardje van Rosen Tantau is de Tantau Nostalgische collectie. Deze rozen zijn zeer gezond en krachtig. De Tantau Nostalgische Rozen zijn grootbloemig en geurig. In het Limburgse Lottum worden de Tantau Nostalgische rozen met veel liefde en aandacht gekweekt. Het assortiment van Seurosa bestaat uit Tantau Nostalgische Rozen in diverse kleurstellingen en varianten. Ben jij van plan om een goed gevuld rozenperkje aan te leggen vol met Tantau Nostalgische Rozen? Dan adviseren wij om ongeveer vijf Nostalgische Rozen van Tantau te planten per vierkante meter. Hierbij is het zowel mogelijk om gebruik te maken van één soort als een combinatie van meerdere rozen. Door te combineren zorg je voor een uniek rozenperkje.

 

Rechtstreeks vanaf de rozenkwekerij naar jouw voordeur

Rozen uit de Tantau Nostalgische collectie koop je eenvoudig online bij Seurosa. De rozen worden gekweekt in onze eigen rozenkwekerij. Seurosa heeft zowel de productie als verkoop in eigen beheer waardoor je gegarandeerd kwaliteitsrozen ontvangt. De rozen worden met veel aandacht gekweekt en verzorgd door de familie Seuren en dat zie je terug in de kwaliteit van de roos. Heb je nog vragen over onze Tantau Nostalgische Rozen of over het onderhoud van de rozen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mailtje naar [email protected]. In de zomermaanden ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een bezoekje aan onze bloeiende velden vol met rozen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen