Contact

Contact Rob en Inge Seuren,

MTS Seuren Rozenkwekerijen                  
Molenstraat 26
5866 AB Swolgen (NL)
[email protected] 

Tel. +31 643861129  maandag t/m vrijdag
8.30u- 11.30u/ 13.30u-17u

Kvk nr.: 14119672
Rabobank: NL92RABO 0110565401
BTWnr. NL802297614B01

Bestellen en/of afhalen op afspraak via de mail of website.

Vanaf oktober leveren wij weer alle rozen met kale wortel.
Vanaf oktober t/m begin mei is het de tijd om rozen met kale wortel te planten. Als de bezorging door Post.nl wat later is dan u van ons gewend bent, maakt u zich geen zorgen. De rozen worden door ons goed verpakt en komen in goede conditie bij u thuis aan.

 

Wat zijn rozen met kale wortel?

Wij verkopen rozen met kale wortel. Rozen met kale wortels zien er niet uit, maar het zal je nog verrassen hoe mooi deze rozen worden. We bewaren deze rozen in een grote koelcel nadat ze er een seizoen van groei op hebben zitten. Hierdoor zitten de rozen vol energie en zijn de helemaal klaar voor explosieve groei wanneer ze eindelijk de grond weer in kunnen. Het grote voordeel is namelijk dat planten met kale wortels hun wortels beter hebben kunnen ontwikkelen dan planten in een pot, hierdoor is de plant ontzettend sterk in zit hij vol energie. Daarnaast zijn rozen met kale wortel ook goedkoper dan rozen in een pot. Uitstekende redenen om deze speciale rozen jouw tuin kleur- en geurrijker te laten maken!

Heeft u zich al aangemeld voor onze gratis Seurosa nieuwsbrief?

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen