Flower Carpet rozen van kweker Noack

Flower Carpet (tapijt van bloemen) is en benaming voor een een nieuwe groep van botanische rozen die het label milieuvriendelijk hebben meegekregen. Deze Noack Flower Carpet Rozen zijn resistent tegen witziekte en sterreroetdauw. Deze prachtige rozen koop je eenvoudig online, direct bij de rozenkweker. Seurosa is een rozenkwekerij in het Limburgse rozendorp Lottum en wordt gerund door de familie Seuren. Door de Noack Flower Carpet rozen direct bij de kweker aan te schaffen ontvang je gegarandeerd kwaliteitsrozen. In het assortiment vind je een collectie in verschillende kleuren. 

 

Een compacte en bodembedekkende roos

Rosa Flower Carpet rozen zijn een mooie en sterke trosrozen. De Flower Carpet Rozen zijn absoluut ziektevrij en lang doorbloeiende bodembedekker.
Rosa Flower Carpet hebben glanzend donkergroen leerachtig blad. Middelgrote halfgevulde bloemen in een mooie stralende kleuren. Plant er 3-4 per m2. Ze zijn ook zeer rijkbloeiend. Naargelang de catalogus worden ze de ene keer aangeduid onder Noack’s bodembedekkende rozen, een andere keer als milieuvriendelijke Flower Carpet rozen. Rosa 'Schneeflocke' is de laagstblijvende cultivar binnen deze Flower Carpet groep.

 

Bekijk de Flower Carpet rozen>>>

 

Rechtstreeks vanaf de rozenkwekerij naar jouw voordeur

Kies de Rosa Flower Carpet rozen uit, en koop eenvoudig online bij Seurosa. De rozen worden zelfgekweekt in de eigen rozenkwekerij. Omdat Seurosa zelf de productie en verkoop in eigen handen heeft, worden rozen van de beste kwaliteit gegarandeerd. Alle rozen worden met liefde gekweekt in een echt familiebedrijf. Mocht je nog vragen hebben over de Rosa Flower Carpet rozen, onze kwekerij of over andere rozen uit ons assortiment? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected] of bel naar 06-43861129. In de zomermaanden ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een bezoekje aan onze bloeiende velden vol met rozen.

Bestel direct

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen