Rechtstreeks rozen kopen bij de kweker

Rozen kopen bij kweker

Wilt u graag rechtstreeks uw rozen kopen bij de kweker? Bij Seurosa kan dat. Wij verkopen uitsluitend kwaliteitsrozen uit onze eigen kwekerij. Wanneer u op onze website besteld weet u dus zeker dat u uw rozen direct bij de kweker koopt. Al onze rozen zijn van uitstekende kwaliteit en bloeien van het voorjaar tot het najaar zodat u bijna het gehele jaar door geniet van een prachtige tuin!

Van oktober t/m begin mei is het de tijd om rozen met kale wortel te planten. De rozen worden goed verpakt en komen in goede conditie bij u thuis aan.

Op onze website vindt u een ruim assortiment met verschillende stamrozen>>>,  struikrozen>>>  en klimrozen>>>  Maak eenvoudig een keuze en bestel ze direct online. Vanaf €50,- worden ze gratis in Nederland, naar u verzonden. Voor Belgie en Duitsland €9,95 en vanaf €75 gratis. Heeft u de rozen ontvangen en wilt u ze gaan planten? Wij hebben een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet!

 

Lottum rozenkwekerij


Bent u op zoek naar een rozenkwekerij in Lottum waar de echte rozensoorten en unieke rozen worden gekweekt en verkocht? Wij zijn de echte rozenkweker. Nog 1 van de rozenkwekers van Nederland. Wij verkopen:

Struikrozen>>>
Stamrozen>>> 
Klimrozen>>>

Een plaats in Nederland waar u de keuze heeft uit een groot assortiment in prachtige rozen? Seurosa een rozenkwekerij uit Lottum biedt u deze mogelijkheid! In onze webshop kunt u al onze rozensoorten onbeperkt bestellen voor uzelf of als cadeau aan een ander.

 

De rozenkwekerij van Lottum

Alle rozen, struikrozen, stamrozen en klimrozen, die worden verkocht op de website, zijn allemaal gekweekt in het familiekwekerij Seuren, een rozenkwekerij in Lottum, Limburg/Nederland. Hierdoor wordt de groei en ontwikkeling van de roos goed in de gaten gehouden en kunt u erop rekenen dat uw roos de aandacht en verzorging krijgt die nodig is om deze tot volle bloei te laten komen. Hierdoor kunt u genieten van deze unieke soort roos die ook na de maanden oktober tot en met november doorbloeiend kan zijn. Bestel snel bij rozenkwekerij Lottum en geniet binnenkort van deze unieke en wonderschone roos die de rozenkweker uit Nederland zelf gekweekt heeft!.

Lottum Rozen

In Rozendorp Lottum en directe omgeving worden jaarlijks ongeveer 20 miljoen struikrozen gekweekt. Dit staat gelijk aan 70% van de Nederlandse productie; met recht wordt Lottum dan ook het rozendorp van Nederland genoemd. Als de miljoenen rozen in en rondom Lottum weer prachtig in bloei staan, is Rozendorp Lottum meer dan een bezoek waard. Vele rozenliefhebbers, fietsers en dagjesmensen weten de weg naar het rozendorp van Nederland te vinden. Bent u op zoek naar een rozenkwekerij in Lottum waar echte en unieke rozen worden gekweekt en verkocht? Een plaats waar u deze rozen in prachtige kleuren kunt bestellen? Seurosa biedt u deze mogelijkheid! 

Koop uw rozen rechtstreeks bij de kweker!

Kies de struikrozen, stamrozen en/of klimrozen naar wens uit en plaats een bestelling in de webshop! Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over het planten of over de verzorging? Neem gerust contact met ons op. Mail naar [email protected] of bel naar 06-43861129. We helpen u graag verder.

 

Vlinder lokkend met een heerlijke geur

Rozen worden al duizenden jaren gekweekt om hun schoonheid en geur, in alle kleuren. Niet voor niets worden rozen de koningin der bloemen genoemd! Deze bloem is vlinder lokkend en geeft een heerlijke geur af. Hij bloeit de hele zomer door, dus u kunt de hele zomer genieten van geurende en kleurrijke rozen. Struikrozen, klimrozen en stamrozen kopen doet u bij Seurosa. We zetten de redenen voor u op een rijtje:

  • Prachtige rozen uit eigen kweek
  • Gratis verzending vanaf €50-,
  • Voor 17:00 besteld? Overmorgen al verzonden!
  • Veilig betalen
Afbeeldingsresultaat voor bestel nu button

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen