Rozen kopen bij de kweker

Rozen kopen bij kweker

Wilt u graag rechtstreeks uw rozen kopen bij de kweker? Bij Seurosa kan dat. Wij verkopen uitsluitend kwaliteitsrozen uit onze eigen kwekerij. Wanneer u op onze website besteld weet u dus zeker dat u uw rozen direct bij de kweker koopt. Al onze rozen zijn van uitstekende kwaliteit en bloeien van het voorjaar tot het najaar zodat u bijna het gehele jaar door geniet van een prachtige tuin!

Van oktober t/m begin mei is het de tijd om rozen met kale wortel te planten. De rozen worden goed verpakt en komen in goede conditie bij u thuis aan.

Op onze website vindt u een ruim assortiment met verschillende stamrozen, struikrozen en klimrozen. Maak eenvoudig een keuze en bestel ze direct online. Vanaf €50,- worden ze gratis in Nederland, naar u verzonden. Voor Belgie en Duitsland €9,95 en vanaf €75 gratis. Heeft u de rozen ontvangen en wilt u ze gaan planten? Wij hebben een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet!

Rozenkwekerij Limburg

Op onze eigen rozenkwekerij in het Limburgse Lottum telen wij onze rozen. Van rozenbottel tot de meest prachtige, geurende stamrozen, struikrozen en klimrozen. Bij ons worden de echte soorten en unieke rozen zelf gekweekt en verkocht. Geniet van het voorjaar tot het najaar van prachtige bloeiende rozen. 

Alles wat u besteld wordt voor u gerooid uit onze eigen rozenkwekerij. U heeft de keuze uit een groot assortiment prachtige rozen, zodat u voor elke tuin wel een geschikte roos vindt.

Onze familiekwekerij Seuren zorgt ervoor dat de groei en ontwikkeling van de roos goed in de gaten wordt gehouden. Zo weet u zeker dat uw rozen de aandacht en verzorging krijgen die nodig is. Hierdoor geniet u van prachtige rozen die ook na oktober tot en met november doorbloeiend kunnen zijn.

Kies de struikrozen, stamrozen en/of klimrozen naar wens uit en plaats een bestelling in de webshop! Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over het planten of over de verzorging? Neem gerust contact met ons op. Mail naar [email protected] of bel naar 06-43861129. We helpen u graag verder.  

Rozen verzorgen na aankoop

Nadat u de rozen heeft gekocht en geplant, wilt u natuurlijk dat deze mooi blijven en zo optimaal mogelijk bloeien zodat u er het langst plezier aan beleeft. Hoe kunt u de rozen bijvoorbeeld het beste snoeien? Wij geven u alle belangrijke informatie op onze website en helpen u graag verder.

Lees daarnaast ook meer informatie over het winterklaar maken van uw tuin met rozen. Wij vertellen u meer over de beste behandeling voor struikrozen, stamrozen en klimrozen zodat u gegarandeerd geniet van een prachtige bloei. 

Koop uw rozen rechtstreeks bij de kweker!

Kies de struikrozen, stamrozen en/of klimrozen naar wens uit en plaats een bestelling in de webshop! Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over het planten of over de verzorging? Neem gerust contact met ons op. Mail naar [email protected] of bel naar 06-43861129. We helpen u graag verder.

Vlinder lokkend met een heerlijke geur

Rozen worden al duizenden jaren gekweekt om hun schoonheid en geur, in alle kleuren. Niet voor niets worden rozen de koningin der bloemen genoemd! Deze bloem is vlinder lokkend en geeft een heerlijke geur af. Hij bloeit de hele zomer door, dus u kunt de hele zomer genieten van geurende en kleurrijke rozen. Struikrozen, klimrozen en stamrozen kopen doet u bij Seurosa. We zetten de redenen voor u op een rijtje:

  • Prachtige rozen uit eigen kweek
  • Gratis verzending vanaf €50-,
  • Voor 17:00 besteld? Overmorgen al verzonden!
  • Veilig betalen

Rozen van de beste kwaliteit

Wij kweken onze struikrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Maar wij verkopen nog meer soorten rozen. Van klimrozen en stamrozen tot aan prachtige struikrozen. Dankzij ons uitgebreide assortiment wordt het kopen van een rozenstruik een leuke en kleurrijke ervaring! Wij zijn in staat om rozen te verkopen van de beste kwaliteit. Hoe? Doordat we al vele jaren ervaring hebben in dit vak! We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze struikrozen! Dát is ons doel.

Wij zijn een op en top familiebedrijf dat de productie van een mooi assortiment tuinrozen nog geheel in eigen hand heeft.
Afbeeldingsresultaat voor bestel nu button

← Keer terug naar de backoffice    Wij kunnen nu geen rozen leveren. Vanaf 1 oktober hebben wij weer alles op voorraad. . Verbergen