Rosa Moje Hammarberg

€6,75
Stukprijs: €0,00 /
Bottelroos (Rugosa) Moje Hammarberg kopen? Al vanaf €5,25 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Koop 10 voor €6,50 per stuk en bespaar 4%
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
2-5 werkdagen

Informatie

De eigenschappen van onze Violet Roze Rugosa Bottelroos Moje Hammarberg is:

Kleur: Violet Roze
Hoogte: 80-100 cm
Doorbloeiend: Ja
Bloeivorm: Bottelroos 
Bodembedekker
Geurend
Kale wortel


Rosa ‘Moje Hammarberg’ heeft middelgrote, halfgevulde bloemen. De bloemen staan op korte, knikkende stelen. Rosa Moje Hammarberg bloeit rijk. De meeldraden zijn goud-geel. Na de bloei komen er roze-rode bottels aan de plant. Het blad is heldergroen en later donkergroen. De roos groeit breed en dicht en heeft een sterke, zoete geur.

De Bottelrozen zijn rozen op eigen wortel, dwz: deze rozen worden de laatste jaren vaak niet geoculeerd, maar door middel van stekken vermeerderd zodat ze op eigen wortel staan. Dit houd in dat er nooit wildopslag aan de onderstam van de bottelroos komt. Vaak groeien ze het eerste jaar iets zwakker, maar later is er weinig verschil in groeikracht en krijgt u een mooie sterke bottelroos met rozenbottels.

Een bottelroos heeft weinig onderhoud nodig. Een van de makkelijkste rozen. U hoeft deze helemaal niet te snoeien. U kunt wel de bruine, oude en zwak gegroeide scheuten weghalen. Pas als u vindt dat deze struik te groot of te wild wordt, mag de bottelroos gesnoeid worden!
Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Struikroos Rugosa Moje Hammarberg en andere struikrozen te kopen. Wilt u een prachtig bloeiend en/of geurend rozenperk in uw tuin bekijk dan ons assortiment Struikrozen. Naast struikrozen verkopen wij ook klimrozen en stamrozen. Met ons uitgebreide assortiment Struikrozen, wordt struikrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring.
Struikrozen kopen van topkwaliteit
Wij kweken onze struikrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van rozen zijn wij in staat om topkwaliteit struikrozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze struikrozen! Wij hebben ook bottelrozen en geurende struikrozen.Wilt u meer weten over het snoeien van rozen? Klik hier
Wilt u weten hoe u een roos moet planten? Klik hier
Plant ongeveer 5 struikrozen per vierkante meter bij elkaar voor een mooi rozenperkje.

De Rosa Moje Hammarberg koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.