KLimroos New Dawn

€7,95
Stukprijs: €0,00 /
Klimroos New Dawn kopen? Al vanaf €7,25 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Koop 3 voor €7,75 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 5 voor €7,45 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 10 voor €7,25 per stuk en bespaar 9%
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
2-5 werkdagen

Informatie

De eigenschappen van onze Licht Roze Klimroos New Dawn is:

Kleur: Licht Roze
Hoogte: 350-450cm 
Doorbloeiend: Ja
Kale wortel
Klimroos 
Geurend

Klimroos New Dawn heeft middelgrote losjes gevulde bloemen in trossen in een mooie zachtroze kleur.
Klimroos New Dawn heeft een krachtige brede opgaande groeiwijze en een zeer rijk- en doorbloeiende klimroos. Klimroos New Dawn is een sterk geurende en gezonde klimroos. 


Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Klimroos New Dawn en andere klimrozen te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende klimrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt klimrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring.
U kiest de kleur en het soort klimroos voor de begroeing van uw prieel of een rozenboog. Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. 
Maar ook tegen een muur of schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos wel met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet.
Plant ongeveer 1 klimroos op een meter. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond goed los is en voldoende diep gat is gemaakt. Kijk op de pagina klimrozen planten voor meer informatie.
Als u wilt weten hoe u een klimroos snoeit kijk dan op de pagina klimrozen snoeien. 
We bieden een ruim assortiment klimrozen aan.


Klimroos New Dawn koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.


Klimroos New Dawn

Bent u op zoek naar een kwekerij waar de echte en unieke Klimroos New Dawn wordt gekweekt en verkocht? Een plaats waar u deze Klimroos New Dawn in een prachtige Zachtroze kunt bestellen? Seurosa biedt u deze mogelijkheid! In onze webshop kunt u deze roos, de Klimroos New Dawn is onbeperkt te bestellen voor uzelf of als cadeau aan een ander.

De kweek van de Klimroos New Dawn

De Klimroos New Dawn wordt niet alleen verkocht op de website, maar wordt ook gekweekt in de familiekwekerij van Seurosa. Hierdoor wordt de groei en ontwikkeling van de Klimroos New Dawn goed in de gaten gehouden en kunt u erop rekenen dat uw roos de aandacht en verzorging krijgt die nodig is om deze tot volle bloei te laten komen. Hierdoor kunt u genieten van deze unieke soort roos, de Klimroos New Dawn die tot en met november doorbloeiend kan zijn.

De echte Klimroos New Dawn

Bekijk vandaag nog foto’s van de prachtige Klimroos New Dawn op onze website en laat u overtuigen door haar schoonheid om deze te bestellen. Deze Klimroos New Dawn hebben een hoogte van 150 tot 350 centimeter. Klimroos New Dawn zijn ook per 5 stuks te bestellen. Bestel snel en geniet binnenkort van deze unieke en wonderschone Nederlands gekweekte roos.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen