Klimroos Camelot®

€8,95
Stukprijs: €0,00 /
KLimroos Camelot® kopen? Al vanaf €6,25 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Koop 3 voor €7,75 per stuk en bespaar 13%
  • Koop 5 voor €7,45 per stuk en bespaar 17%
  • Koop 10 voor €7,25 per stuk en bespaar 19%
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Merk:
Tantau®
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vanaf 1 oktober weer leverbaar

Informatie

De eigenschappen van onze Roze klimroos Rosa Camelot is:                                     

Kleur: Roze
Hoogte: 250-350 cm
Doorbloeiend: Ja
Klimroos
Geurend
Kale wortel
Predikaat: ADR Roos

Rosa Klimroos Camelot is een veelbelovende nieuwe klimmer met unieke gekleurde bloemen in roze met donkerdere adering en geurig. De takken van de Klimroos Camelot zijn soepel en kunnen gemakkelijk horizontaal worden getraind om de bloei te vergroten, ideaal voor trellis en kolommen. Het loof is middelgroen, glanzend en heeft een goede weerstand tegen ziektes. Klimroos Camelot is vanaf 2 stevige dikke takken.


Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Klimroos Camelot en andere klimrozen te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende klimrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt klimrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring.
U kiest de kleur en het soort klimroos voor de begroeing van uw prieel of een rozenboog. Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. 
Maar ook tegen een muur of schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos wel met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet.
Plant ongeveer 1 klimroos op een meter. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond goed los is en voldoende diep gat is gemaakt. Kijk op de pagina klimrozen planten voor meer informatie.
Als u wilt weten hoe u een klimroos snoeit kijk dan op de pagina klimrozen snoeien. 
We bieden een ruim assortiment klimrozen aan.


Klimroos Camelot koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.