Tuinblog

Tuinblog

In iedere tuin past wel een klimrroos. Wat ook heel mooi is, een klimroos en clematis combineren. Prachtig resultaat.

Je hebt altijd wel plek voor een klimroos

Klimrozen geven kleur, geur en een geweldige sfeer aan je tuin. Daar hoef je echt niet voor op een Engels landgoed te wonen. Juist ook in de kleinere tuin, is een mooie klimroos voor de begroeiing van een pergola, prieel of een rozenboog. Maar ook tegen een muur of schutting kunt u een mooie grote klimroos laten groeien. Het resultaat is fenomenaal! Combineer 2 soorten klimrozen of plant er een Climatis bij en je hebt er de hele zomer plezier van. Maak zo een prachtige kleurencombinatie. Neem bv. de Klimroos New Dawn, zachtroze met een Rambler Veilchenblau en Climatis Montana Grandiflora, wit.

 

 

In veel kleuren en geuren verkrijgbaar

Klimrozen zijn prachtig. Ze worden niet voor niets de koningin der bloemen genoemd! In onze webshop kunt u de mooiste klimrozen kopen. Plant Klimrozen naast de muur, pergola of rozenboog. Er zijn maar weinig planten die zo weinig plaats innemen in de tuin tegelijkertijd zo prachtig zijn. Na een paar jaar heeft u een grote klimroos staan. Daarnaast is dit de klimplant die het meeste bloeit in de zomer. Deze mooiste en grootste klimrozen maken uw tuin tot een prachtige kleurrijk en geurend geheel.

 

Prachtige klimrozen van de beste kwaliteit

In ons assortiment vindt u de mooiste klimrozen in allerlei kleuren, geuren, soorten en maten. Wij verkopen ook stamrozen en struikrozen! Doordat wij beschikken over een uitgebreid assortiment is het kiezen voor dé klimroos een kleurrijke ervaring! Wij hebben namelijk al jarenlang ervaring in dit vak. Dat is waar het bij ons om draait: kwalitatieve mooie klimrozen leveren die uw tuin daarna prachtig versieren.

 

 

Koop klimrozen

In onze webshop koopt u de mooiste klimroos en fleur uw tuin op! De meeste klimrozen bloeien de gehele zomer en geven een heerlijke geur af. U zult vele vlinders in uw tuin zien vliegen. Het enige wat een klimroos vraagt is goede grond, voldoende voeding en water en in de vorm van een houten of stalen rek waaraan je de takken vast kunt binden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen