Rambler Klimroos Veilchenblau

€6,95 €7,95
Stukprijs: €0,00 /
Rambler Klimroos VEILCHENBLAU kopen? Al vanaf €7,75 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 werkdagen

Informatie

De eigenschappen van onze Blauw Paarse Rambler Klimroos Veilchenblau is:

 

Kleur: Blauw Paars
Hoogte: 300-400cm
Doorbloeiend: Nee
Bloeivorm: Trosrozen
Klimroos
Kale wortel

Snoei de rambler zomers na de bloei terug. Een rambler bloeit op de oude takken van het vorige jaar!

De Rambler Klimroos 'Veilchenblau' is een klimroos met talloze, kleine, intens blauw, paarse rozen. Het hartje van de Klimroos Veilchenblau is geel. Een opvallend contrast! De bloeitijd van deze klimroos Veilchenblau is bijzonder lang: van juni tot en met september!


Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Klimroos Veilchenblau en andere klimrozen en ramblers te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende klimrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt klimrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring.
U kiest de kleur en het soort klimroos voor de begroeing van uw prieel of een rozenboog. Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. 
Maar ook tegen een muur of schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos wel met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet.
Plant ongeveer 1 klimroos op een meter. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond goed los is en voldoende diep gat is gemaakt. Kijk op de pagina klimrozen planten voor meer informatie.
Als u wilt weten hoe u een klimroos snoeit kijk dan op de pagina klimrozen snoeien. 
We bieden een ruim assortiment klimrozen aan.


Klimroos Veilchenblau koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.