Rambler Klimroos American Pillar

€11,95
Stukprijs: €0,00 /
Rambler Klimroos American Pillar kopen? Al vanaf €8,25 bij Seurosa! ✓ Ramblers en klimrozen uit eigen kwekerij ✓ Gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Koop 3 voor €11,75 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 5 voor €11,45 per stuk en bespaar 4%
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
2-5 werkdagen

Informatie

De eigenschappen van onze Roze Rambler Klimroos American Pillar is:                                     

Kleur: Donkerroze
Hoogte: 500-600 cm
Doorbloeiend: nee
Klimroos
Licht Geurend
Kale wortel

De Rambler Klimroos American Pillar krijgt middelgrote, enkelvoudige en komvormige bloemen in enorme trossen. De Rambler Klimroos American Pillar heeft karmijnroze bloemen met een wit centrum. De Rambler Klimroos American Pillar is een van de meest spectaculaire ramblers die er zijn. Bloeit in Hortensia-achtige bollen. De korte bloei van de Rambler Klimroos American Pillar wordt gevolgd door een enorme lading decoratieve bottels. Rambler American Pillar gaat vanaf 2 stevige takken. 

 

Er zijn ramblers die slechts één keer bloeien, meestal in de periode vanaf begin juni, een zestal weken lang. Ze worden niet in maart gesnoeid. Enkel het wegnemen van oude en dorre takken is voldoende. Ga je toch snoeien, dan zou dat ten koste gaan van de bloei, want ramblers bloeien ’op het oude hout ’ d.w.z. op de takken die vorig jaar zijn gegroeid. Na de bloei snoeien stimuleert de groei voor volgend jaar. Je moet dan wel weten dat je in dat jaar geen bottels meer zal hebben op de roos. Wil je de roos verjongen, doe dat dan in twee of drie jaar door slechts gedeeltelijk oude en lange takken tot onder weg te zagen. Nieuwe slapende ogen die uitlopen, kan je dan opnieuw leiden naar eigen voorkeur.

 

Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om de Rambler American Pillar en andere klimrozen en Ramblers te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende klimrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt klimrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring.
U kiest de kleur en het soort klimroos voor de begroeing van uw prieel of een rozenboog. Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. 
Maar ook tegen een muur of schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos wel met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet.
Plant ongeveer 1 klimroos op een meter. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond goed los is en voldoende diep gat is gemaakt. Kijk op de pagina klimrozen planten voor meer informatie.
Als u wilt weten hoe u een klimroos snoeit kijk dan op de pagina klimrozen snoeien. 
We bieden een ruim assortiment klimrozen aan.


De Rambler American Pillar koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »