Kordes Märchen Rozen

Geen producten gevonden...

Kordes Märchen Rozen

Ben jij op zoek naar romantische rozen met nostalgisch gevulde bloemen? Dan zijn de Kordes Märchen rozen ideaal. Zowel de geur als de bloem doen denken aan vroeger. De Märchen rozen van Kordes Rozen munten uit door een goede bladgezondheid en een robuuste groei. De Kordes Märchen rozen zijn dus hele gezonde rozen en ze zijn goed bestand tegen ziektes. Hierdoor geniet je jarenlang van de schoonheid van een Kordes Märchen roos. Deze rozencollectie hebben verschillende kleuren en geuren heerlijk. De rozen hebben een gedrongen, compacte bossige groei met sterke vertakkingen en een donkergroen glanzend gezond blad. De trosrozen van de Kordes Märchen collectie hebben een hoogte van zo’n 60 tot 80 centimeter en bloeien het hele jaar door.

 

Bekijk de Kordes Märchen Rozen>>>

 

Betover jouw tuin met Kordes Märchen Rozen

Een Kordes Märchen roos is veredeld door het Duitse Kordes en gaan inmiddels de hele wereld over. Het woord Märchen is Duits voor ‘sprookje’. De rozen hebben namelijk een sprookjesachtige uitstraling waardoor een rozenperkje met Kordes Märchen rozen iedere tuin betoverd met een nostalgische bloemvorm. De Kordes Märchen rozen collectie van Seurosa bestaat uit meerdere sierlijke kleuren, variërend van vurig rood tot zacht abrikoos. Wil jij een fraai rozenperkje gevuld met Kordes Märchen rozen? Dan adviseren wij zo’n vijf struikrozen per vierkante meter. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende soorten en kleuren rozen te planten in een perkje. Hierdoor creëer je een waar kleurenpallet en natuurlijk een uniek rozenperkje. Weet je niet goed welke rozen je kunt combineren voor een fraai perkje? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren jou graag.

 

Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij

Bij Seurosa.nl ben je aan het juiste adres om Kordes Märchen en andere rozen te kopen. Op ons familiebedrijf in het Limburgse rozendorpje Lottum kweken wij kwaliteitsrozen in verschillende kleuren en soorten. De rozen worden met veel liefde en aandacht gekweekt door de familie Seuren. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van Kordes Märchen rozen zijn wij in staat om topkwaliteit rozen te verkopen. Omdat wij zowel de kweek als de verkoop in eigen beheer hebben zorgen wij er zelf voor dat jij rozen ontvangt van de hoogste kwaliteit. Hierdoor geniet je langer van de rozen en van de prachtige tuin. Mede hierdoor heeft Seurosa de afgelopen jaren een loyale klantenkring opgebouwd. Dat klanten de rozen van Seurosa waarderen, blijkt onder andere uit een score van 9,5 op WebwinkelKeur. Mocht je nog vragen hebben over de rozen uit de Kordes Märchen collectie of over onze andere rozen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 06-43861129 of een berichtje naar [email protected]. In de zomermaanden ben je trouwens ook van harte welkom op de velden van onze kwekerij, als de rozen in volle bloei staan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Op dit moment is de winkel gesloten. Het seizoen van verkoop van rozen met kale wortel is voorbij! Verbergen