Stamroos Marie Curie® - Stamhoogte 60cm

€17,95
Stukprijs: €0,00 /
Stamroos Marie Curie® kopen? Al vanaf €14,95 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vanaf 1 oktober weer leverbaar

Informatie

De eigenschappen van onze Meerkleurige Stamroos Marie Curie is:

Kleur: Licht Roze met Oranje
Hoogte: 60-70cm              
Geurend: Kruidig
Doorbloeiend: Ja
Bloeivorm: Trosrozen
Predikaat: Toproos
Kale wortel
Stamhoogte: 60cm

Stamroos Rosa Marie Curie is een sterke, compacte, bloeirijke en gezonde roos en staat garant voor een overvloed aan bloemen. Stamroos Rosa Marie Curie doet het ook heel goed in pot. Stamroos Marie Curie is goed winterhard en uitstekend geschikt in perken en in combinaties met andere vaste planten. 


Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Stamroos Marie Curie en andere stamrozen te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende stamrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt stamrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring. Wij kweken onze stamrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van stamrozen zijn wij in staat om topkwaliteit stamrozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze stamrozen! Een stamroos staat natuurlijk ook prachtig in pot, voor op het balkon of op terras. Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 
Om te zien hoe u een stamroos snoeit, Klik hier: Stamrozen snoeien.

Stamroos Marie Curie koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.