Informatie

Informatie ROZEN BESTELLEN:

Dat kan alleen van september t/m ongeveer begin mei, (ligt eraan of het niet te warm is) omdat wij alleen leveren met kale wortel. (dwz. Zonder pot) Vanaf oktober beginnen met uitlevering. Dan is het pas de tijd om rozen met kale wortel te planten. Bij iedere bestelling in september, krijgt u gratis een gele klimroos erbij.
Omdat na April het weer, weer beter word, en de temperatuur hoger is komt er blad aan de rozen. Zodoende kan er dan alleen nog maar met een kluit in een pot worden geplant!

Via de webshop:

Als u rozen besteld via de webshop worden deze bezorgd. De verzendkosten zijn 7,95 euro. T/m 30 kilo. Als u boven de €50 besteld zijn de verzendkosten gratis voor Nederland. Boven de €75 gratis naar Belgie en Duitsland.
Staat er een soort dat u graag wilt hebben, niet bij? Informeer bij ons.

Via de mail:

U kunt natuurlijk ook bestellen via de mail en/of de rozen gratis ophalen. Alleen op afspraak!

Wanneer u een grote partij struikrozen of stamrozen wilt bestellen, van onze eigen rozenkwekerij, geld daar een aangepast tarief voor. U kunt dan ook contact opnemen via de mail: [email protected]

Assortiment rozen

 

VERZORGING VAN DE ROOS:

Wanneer u een keus heeft gemaakt, welke rozen u wilt, is het van groot belang de juiste plaats in de tuin te kiezen.

  • veel zon
  • voldoende water
  • mest

Dit is bovendien goed om ziekten en plagen bij rozen te voorkomen. U kunt natuurlijk ook problemen voorkomen, door te kiezen voor rozen, die minder gevoelig zijn voor ziekten. Dat zijn bv. de  ADR-, Excellence- of Toprozen. Maar er zijn natuurlijk ook vele andere gezonde soorten rozen waar u jarenlang tuinplezier aan kunt beleven.

Rozen planten:

Bij elke bestelling zit een informatiekaart,  hoe je het beste de rozen kunt planten. Het beste is om de rozen direct na ontvangst uit de doos te halen en in een emmer water zetten en binnen 24 uur te planten.
Plant ongeveer 5 struikrozen per vierkante meter voor een mooi rozenperkje.
 

Het assortiment van onze rozenkwekerij in Lottum

Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste kwaliteitsrozen. U kunt bij ons terecht voor prachtig bloeiende en geurende:

Neemt u eens een kijkje bij ons aanbod en laat u verrassen!

 Rob en Inge Seurosa
Alles word voor u gerooid uit onze eigen rozenkwekerij.

Tuinrozen kopen

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit tuinrozen om uw tuin mee op te fleuren? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment van tuinrozen. Seurosa biedt verschillende soorten en kleuren klimrozenstamrozen en struikrozen aan van de beste kwaliteit. 

Breed assortiment aan tuinrozen bij Seurosa

In onze webshop kunt u direct uw favoriete keuze tuinrozen kopen en thuis laten bezorgen. Wij bieden alleen de beste kwaliteit rozen aan, welke u zelf in uw tuin kunt planten. In onze webshop kunt u kiezen uit stamrozen, klimrozen en struikrozen. Tevens kunt u onze rozen in een leuke cadeauverpakking bestellen om ze cadeau te doen.

Klimrozen, struikrozen en stamrozen verzorgen

In onze webshop bieden we zowel klimrozen, struikrozen en stamrozen aan. Hoewel dit allemaal tuinrozen zijn, kan er verschil zitten tussen de manier waarop ze geplant en verzorgd moeten worden. Op onze website leest u meer over het planten van rozen uit ons assortiment.

Tevens wordt er verschil gemaakt in het snoeien en verzorgen van de rozen. Voordat u tuinrozen koopt, is het dus belangrijk dat u op de hoogte bent van alle tips en tricks rondom rozen snoeien. Wij vertellen u graag meer over klimrozen snoeienstruikrozen snoeien en stamrozen snoeien.

Online tuinrozen kopen voor uw tuin

Wanneer u een keuze heeft gemaakt om tuinrozen te kopen via onze webshop, kunt u deze eenvoudig en snel bestellen. Dit kan alleen van september tot en met april/mei, omdat wij alleen rozen leveren met kale wortel. Vervolgens gaan wij aan de slag om de tuinrozen voor u in te pakken en te versturen. De rozen worden per post binnen drie werkdagen verstuurd, maar u kunt ze natuurlijk ook zelf op komen halen op afspraak. 

Er wordt wel eens gezegd dat een tuin de indruk van een woning kan maken of breken. Tot op zekere hoogte is dat natuurlijk ook zo. Wanneer je een prachtige woning hebt maar je tuin een grote wildernis is, zal menigeen een kritisch oordeel over de woning vellen. Omgekeerd is dat ook zo: als je een slecht onderhouden woning maar met een prachtige tuin hebt, zal menigeen toch positief oordelen. Zorg er daarom voor dat de tuin een leuke sfeer uitstraalt.

Je creëert sfeer door te zorgen voor unieke elementen in de tuin. Leg een mooie vijver aan, zet wat mooie beelden bij elkaar, zorg voor leuke verlichting. Je kunt alle kanten op, zolang het maar uniek en authentiek overkomt. Zoek eens op het internet naar leuke ideeën; er zijn websites die boordevol tips en inspiratie staan. Je kunt overal wat van gebruiken en uiteindelijk je eigen ideeën werkelijkheid laten worden.

Het aanleggen van sproei installaties

Als je op dit moment een tuin van redelijke omvang hebt, is de kans groot dat je regelmatig water aan het geven ben. Om je gazon mooi groen te houden en dus de sfeer en inrichting op orde te houden, is het besproeien van het gazon essentieel. Om je die last uit handen te nemen, is het mogelijk om een sproei installatie aan te laten brengen. De techniek is inmiddels zo ver dat het mogelijk is deze installatie grotendeels tot zelfs geheel te automatiseren zodat de installatie zelf in de gaten houdt wanneer er gesproeid moet worden en hoeveel er op dat moment gesproeid moet worden. Ook hiervoor kun je bij een loodgieter terecht; hij kan de omvang van een dergelijke installatie voor je bepalen en deze uiteraard aanleggen en installeren. Je zult zien dat je met een goed bewaterde tuin een 


 Afbeeldingsresultaat voor bestel nu button