Rosa Arvensis- Bosroos

€4,95
Stukprijs: €0,00 /
Wilde Botanische Rosa Arvensis- Bosroos kopen? Al vanaf €3,95 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Bestel 25 voor €3,95 per stuk en bespaar 20%
  • €50>Gratis bezorgd in Ned.
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vanaf 1 Oktober weer leverbaar

Informatie

De eigenschappen van onze Rosa Arvensis- Bosroos is:                                     

Kleur: Wit 
Hoogte: 1.50-2m
Kale wortel
Wilde roos
Haagroos
Geurend

De Rosa Arvensis komt in Europa voor in het wild. In Nederland komt de Rosa Arvensis alleen voor in Zuid-Limburg. Het woord 'Arvensis' betekent op akkers groeiend. De heester wordt 0,5-2 m hoog. In juni en juli bloeit de Rosa Arvensis met witte, geurende grote bloemen. Na de bloei vormt de bosroos rozenbottels die 1-1,5 cm lang zijn.

Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om de wilde roos Rosa Arvensis  en andere wilde rozen te kopen. Wilt u een prachtig bloeiend en/of geurend rozenperk in uw tuin bekijk dan ons assortiment Struikrozen. Naast struikrozen verkopen wij ook klimrozen en stamrozen. Met ons uitgebreide assortiment Struikrozen, wordt struikrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring.
Struikrozen kopen van topkwaliteit
Wij kweken onze struikrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van rozen zijn wij in staat om topkwaliteit struikrozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze struikrozen! Wij hebben ook bottelrozen en geurende struikrozen.
Wilt u weten hoe u een roos moet planten? Klik hier

De Rosa Arvensis koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.