Kundendienst

Retourneren:

Mocht er na ontvangst op enige wijze iets mis zijn met uw bestelling (bijvoorbeeld omdat er een verkeerd artikel geleverd is), neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen. Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid. U heeft het recht uw bestelling tot 5 werkdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Samen met de originele factuur. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Samen met de originele factuur.

* Als referentie hanteren wij de datum van aflevering Post.nl.
Geringe afwijkingen in kleur ten opzichte van de afbeeldingen op de website zijn geen reden voor retournering. Vermeld bij terugzending altijd duidelijk uw naam en het rekeningnummer waarop het aankoopbedrag dient te worden teruggestort en vergeet niet om de originele aankoopfactuur of bestelbon bij te sluiten. In geval u meerdere artikelen heeft besteld, maar slechts een gedeelte terugzendt, dan ontvangt u van ons een nieuwe aankoopfactuur met daarop de (uiteindelijk) geleverde artikelen.

Terugzending geschiedt op eigen risico, tenzij aangetekend verzonden of verzekerd verzenden.

Retourzendingen die worden ontvangen (ruim) na de termijn van 5 dagen worden niet vergoed. Hetzelfde geldt voor artikelen die sporen van (ondeskundig) gebruik vertonen.

Kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.

Retouradres:

MTS Seuren Rozenkwekerijen                  
Molenstraat 26
5866 AB Swolgen (NL)
Mobiel: 06-43861129
email: [email protected]

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »
← Zurück zum Backoffice    Derzeit ist das Geschäft geschlossen. Die Saison des Verkaufs wurzelnackter Rosen ist vorbei! .Derzeit ist das Geschäft geschlossen. Die Saison des Verkaufs wurzelnackter Rosen ist vorbei! Verbergen