Stamroos Mein Munchen- Stamhoogte 60cm

€14,95
Stukprijs: €0,00 /
Stamroos MEIN MUNCHEN kopen? Al vanaf €13,95 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Koop 3 voor €13,95 per stuk en bespaar 7%
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Post.nl heeft het deze maand extra druk en kan de levertijd oplopen tot 8 werkdagen. Maakt u zich geen zorgen, wij hebben het goed verpakt, zodat uw rozen in goede conditie aankomen. Dat is de zekerheid die wij bieden.

Informatie

De eigenschappen van onze stamroos Geel Oranje Rode 
Mein Munchen is:

Kleur: Geel Oranje Rood 
Hoogte: 60-80 cm
Doorbloeiend: Ja
Bloeivorm: Grootbloemige  
Kale wortel

Stamhoogte- 60cm

Stamroos Mein Munchen is een grootbloemige doorbloeiende roos op stam met rood met gele bloemen. De Stamroos Mein Munchen heeft grote en gevulde bloemen. De stamroos heeft stevige stengels en daarom zeer geschikt als snijroos.


Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Stamroos Mein Munchen en andere stamrozen te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende stamrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt stamrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring. Wij kweken onze stamrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van stamrozen zijn wij in staat om topkwaliteit stamrozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze stamrozen! Een stamroos staat natuurlijk ook prachtig in pot, voor op het balkon of op terras. Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 
Om te zien hoe u een stamroos snoeit, Klik hier: Stamrozen snoeien.

Stamroos Mein Munchen koopt koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.