Stamroos Marie Curie® - Stamhoogte 60 cm

€14,95
Stukprijs: €0,00 /
STAMROOS MARIE CURIE® kopen? Al vanaf €13,95 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Bestel 3 voor €13,95 per stuk en bespaar 7%
  • €50>Gratis bezorgd in Ned.
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Merk:
Meilland®
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
Vanaf 1 Oktober weer leverbaar

Informatie

De eigenschappen van onze Lichtroze met Oranje Stamroos Marie Curie is:

Kleur: Lichtroze Oranje
Hoogte: 60-70cm              
Geurend: Ja
Doorbloeiend: Ja
Bloeivorm: Trosrozen
Predikaat: Toproos
Stamhoogte 60 cm 
Kale wortel

Stamroos Marie Curie is een sterke, compacte, bloeirijke en gezonde stamroos en staat garant voor een overvloed aan bloemen. Doet het ook goed in pot.


Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Stamroos Marie Curie en andere stamrozen te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende stamrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt stamrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring. Wij kweken onze stamrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van stamrozen zijn wij in staat om topkwaliteit stamrozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze stamrozen! Een stamroos staat natuurlijk ook prachtig in pot, voor op het balkon of op terras. Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 
Om te zien hoe u een stamroos snoeit, Klik hier: Stamrozen snoeien.

Stamroos Marie Curie koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.


Rosa Marie Curie

Bent u op zoek naar een kwekerij waar de echte en unieke Rosa Marie Curie wordt gekweekt en verkocht? Een plaats waar u deze Rosa Marie Curie in een prachtige roze en oranje kleur kunt bestellen? Seurosa biedt u deze mogelijkheid! In onze webshop kunt u deze Rosa Marie Curie onbeperkt bestellen voor uzelf of als cadeau aan een ander.

De kweek van de Roos Marie Curie Rosa Stamroos Marie Curie

De  Rosa Marie Curie wordt niet alleen verkocht op de website, maar wordt ook gekweekt in de familiekwekerij van Seurosa. Hierdoor wordt de groei en ontwikkeling van de Rosa Marie Curie  goed in de gaten gehouden en kunt u erop rekenen dat uw Rosa Marie Curie de aandacht en verzorging krijgt die nodig is om deze tot volle bloei te laten komen. Hierdoor kunt u genieten van deze unieke soort roos die tot en met november doorbloeiend kan zijn.

De Roos Marie Curie is een Toproos

Dankzij de liefdevolle verzorging gedurende de kweek, haar unieke kleur en mooie bloemperiode, heeft de Marie Curie Rose het predicaat ‘Toproos' gekregen. Een eervolle vermelding voor een roos, de Rosa Marie Curie die ‘gewoon’ in een Nederlandse rozenkwekerij wordt gekweekt.

De echte Marie Curie Rose

Bekijk vandaag nog foto’s van de prachtige Marie Curie Rose op onze website en laat u overtuigen door haar schoonheid om deze te bestellen. U kunt hierbij kiezen uit struikrozen en stamrozen met een stamhoogte van 60 centimeter. Marie Curie Rose zijn ook per 5 stuks te bestellen. Bestel snel en geniet binnenkort van deze unieke en wonderschone Nederlands gekweekte roos, de Rosa Marie Curie.