Stamroos Korbin - Stamhoogte 60cm en 90cm

€16,95
Stukprijs: €0,00 /
STAMROOS KORBIN kopen? Al vanaf €14,95 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Koop 3 voor €14,95 per stuk en bespaar 12%
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vanaf 1 Oktober weer leverbaar

Informatie

De eigenschappen van onze Witte Stamroos Korbin is:

Een van de beste Witte Stamrozen.
Bloeit wel 3 keer per jaar.
Kleur: Wit
Hoogte: 80-100 cm
Doorbloeiend: Ja
Bloeivorm: Trosrozen
Stamhoogte: 60cm en/of 90cm
Kale wortel

Stamroos Korbin is een prachtige stamroos waarvan de helder witte knoppen uitbloeien in een schitterend grote rijk gevulde bloem. Groeit breed bossig en bloeit tot in de herfst. Winterhard en uitstekend geschikt in perken en in combinaties met andere vaste planten. Als de bloemen bijna uitgebloeid zin, verkleurd de stamroos Korbin iets naar roze.  Maak een keuze uit 60cm, 70cm en/of 90cm.


Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Stamroos Korbin en andere stamrozen te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende stamrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt stamrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring. Wij kweken onze stamrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van stamrozen zijn wij in staat om topkwaliteit stamrozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze stamrozen! Een stamroos staat natuurlijk ook prachtig in pot, voor op het balkon of op terras. Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 
Om te zien hoe u een stamroos snoeit, Klik hier: Stamrozen snoeien.

Stamroos Korbin koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.


Rosa Korbin

Bent u op zoek naar een kwekerij waar de echte en unieke Rosa Korbin wordt gekweekt en verkocht? Een plaats waar u de Rosa Korbin in een prachtige Helder Witte kleur kunt bestellen? Seurosa biedt u deze mogelijkheid! In onze webshop kunt u deze Rosa Korbin onbeperkt bestellen voor uzelf of als cadeau aan een ander.

De kweek van de Rosa Korbin 

De Korbin Rose wordt niet alleen verkocht op de website, maar wordt ook gekweekt in de familiekwekerij van Seurosa. Hierdoor wordt de groei en ontwikkeling van de roos goed in de gaten gehouden en kunt u erop rekenen dat uw roos, de Struikroos Korbin alle aandacht en verzorging krijgt die nodig is om deze tot volle bloei te laten komen. Hierdoor kunt u genieten van deze unieke soort roos die tot en met november doorbloeiend kan zijn.

De echte Rosa Korbin 

Bekijk vandaag nog foto’s van de prachtige Korbin Rose op onze website en laat u overtuigen door haar schoonheid om deze te bestellen. U kunt hierbij kiezen uit struikrozen en stamrozen met een stamhoogte van 60 tot en 90 centimeter. Korbin Rose zijn ook per 5 stuks te bestellen. Bestel snel en geniet binnenkort van deze unieke en wonderschone Nederlands gekweekte roos.