Stamroos Duftfestival® (Winschoten) - Stamhoogte 60 cm

€14,95
Stukprijs: €0,00 /
STAMROOS DUFTFESTIVAL® (WINSCHOTEN) kopen? Al vanaf €13,95 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Bestel 3 voor €13,95 per stuk en bespaar 7%
  • €50>Gratis bezorgd in Ned.
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Merk:
Meilland®
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
Vanaf 1 Oktober weer leverbaar

Informatie

De eigenschappen van onze sterk geurende Rode Stamroos Duftfestival is:

Kleur: Rood
Hoogte: 60-80 cm
Bloeivorm: Grootbloemig
Geurend: Sterk
Doorbloeiend: Ja
Stamhoogte 60 cm 
Goed ziekteresistent
Kale wortel

Rosa Duftfestival is een prachtige grootbloemige roos met grote mooi gevulde rozen op stevige stelen in een prachtige fluweelrode kleur. Rosa Duftfestival heeft een opgaande groeiwijze en is een ideale roos voor beplanting in perken of als solitair. Rosa Duftfestival is zeer sterk geurend.
Rijk- en doorbloeiende roos met gezond donkergroen glanzend blad.


Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Stamroos Duftfestival (Winschoten) en andere stamrozen te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende stamrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt stamrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring. Wij kweken onze stamrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van stamrozen zijn wij in staat om topkwaliteit stamrozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze stamrozen! Een stamroos staat natuurlijk ook prachtig in pot, voor op het balkon of op terras. Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 
Om te zien hoe u een stamroos snoeit, Klik hier: Stamrozen snoeien.

Stamroos Duftfestival (Winschoten) koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.