Stamroos Bonica® - Stamhoogte 60 cm

€14,95
Stukprijs: €0,00 /
STAMROOS BONICA kopen? Al vanaf €13,95 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Bestel 3 voor €13,95 per stuk en bespaar 7%
  • €50>Gratis bezorgd in Ned.
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Merk:
Meilland®
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
Vanaf 1 Oktober weer leverbaar

Informatie

De eigenschappen van onze Zachtroze Stamroos Bonica is:

Kleur: Zachtroze
Hoogte: 60-80 cm
Geurend: Licht
Doorbloeiend : Ja
Bottels in de herfst
Bloeivorm: Trosrozen
Stamhoogte: 60 cm
Kale wortel

Stamroos Bonica is een mooie en sterke trosroos. Deze super stamroos bloeit rijk met trossen zachtroze bloemen tot laat in het jaar. De stamroos is breed opgaand. De sterkte van deze stamroos Bonica zit met name in zijn resistentie tegen ziekten, groeikracht en winterhardheid.


Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Stamroos Bonica en andere stamrozen te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende stamrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt stamrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring. Wij kweken onze stamrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van stamrozen zijn wij in staat om topkwaliteit stamrozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze stamrozen! Een stamroos staat natuurlijk ook prachtig in pot, voor op het balkon of op terras. Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 
Om te zien hoe u een stamroos snoeit, Klik hier: Stamrozen snoeien.

Stamroos Bonica koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.


Rosa Bonica

Bent u op zoek naar een kwekerij waar de echte en unieke Rosa Bonica wordt gekweekt en verkocht? Een plaats waar u deze Rosa Bonica in een prachtige zachtroze kleur kunt bestellen? Seurosa biedt u deze mogelijkheid! In onze webshop kunt u deze roos Bonica onbeperkt bestellen voor uzelf of als cadeau aan een ander.

De kweek van de Roos Bonica 

De Roos Bonica wordt niet alleen verkocht op de website, maar wordt ook gekweekt in de familiekwekerij van Seurosa. Hierdoor wordt de groei en ontwikkeling van de Rosa Bonica goed in de gaten gehouden en kunt u erop rekenen dat uw Rosa Bonica de aandacht en verzorging krijgt die nodig is om deze tot volle bloei te laten komen. Hierdoor kunt u genieten van deze unieke soort roos, de Rosa Bonica die tot en met november doorbloeiend kan zijn.

 

De echte Rosa Bonica Rosa Stamroos Bonica

Bekijk vandaag nog foto’s van de prachtige Roos Bonica op onze website en laat u overtuigen door haar schoonheid om deze te bestellen. U kunt hierbij kiezen uit KlimrozenStruikrozen en Stamrozen met een hoogte van 60 centimeter en de geur wordt met licht bestempeld. Bestel snel en geniet binnenkort van deze unieke en wonderschone Nederlands gekweekte roos, de Rosa Bonica.