Rosa Schneewittchen®

€7,75
Stukprijs: €0,00 /
Rosa Schneewittchen® kopen? Al vanaf €6,25 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Koop 10 voor €7,50 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 25 voor €7,25 per stuk en bespaar 6%
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Merk:
Kordes®
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
2-5 werkdagen

Informatie

De eigenschappen van Onze Witte Rozenstruik Schneewittchen is:


Een van de beste Witte Struikrozen.
Bloeit wel 3 keer per jaar.
Kleur: Wit
Hoogte: 80-100 cm
Doorbloeiend: Ja
Bloeivorm: Trosrozen
Kale wortel

Rosa Schneewittchen is een prachtige perk- en struikroos, waarvan de helder witte knoppen uitbloeien in een schitterend grote rijk gevulde bloem. Rosa Schneewittchen groeit breed bossig en bloeit tot in de herfst. Rosa Schneewittchen is goed winterhard en uitstekend geschikt in perken en in combinaties met andere vaste planten. Als de bloemen bijna uitgebloeid zijn, verkleurd de rosa Schneewittchen iets naar roze.


Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Struikroos Schneewittchen en andere struikrozen te kopen. Wilt u een prachtig bloeiend en/of geurend rozenperk in uw tuin bekijk dan ons assortiment Struikrozen. Naast struikrozen verkopen wij ook klimrozen en stamrozen. Met ons uitgebreide assortiment Struikrozen, wordt struikrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring.
Struikrozen kopen van topkwaliteit
Wij kweken onze struikrozen op onze eigen rozenkwekerij in het rozendorpje Lottum in Limburg. Met onze jarenlange ervaring in het kweken van rozen zijn wij in staat om topkwaliteit struikrozen te verkopen. We zorgen er daarom zelf voor dat u goede kwaliteitsrozen ontvangt om uw tuin te sieren en bovenal te genieten van onze struikrozen! Wij hebben ook bottelrozen en geurende struikrozen.Wilt u meer weten over het snoeien van rozen? Klik hier
Wilt u weten hoe u een roos moet planten? Klik hier
Plant ongeveer 5 struikrozen per vierkante meter bij elkaar voor een mooi rozenperkje.

De Rosa Schneewittchen koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.

Rosa Schneewittchen

Bent u op zoek naar een kwekerij waar de echte en unieke Rosa Schneewittchen wordt gekweekt en verkocht? Een plaats waar u de Rosa Schneewittchen in een prachtige Helder Witte kleur kunt bestellen? Seurosa biedt u deze mogelijkheid! In onze webshop kunt u deze Rosa Schneewittchen onbeperkt bestellen voor uzelf of als cadeau aan een ander.

De kweek van de Rosa Schneewittchen Rosa schneewittchen

De Rosa Schneewittchen wordt niet alleen verkocht op de website, maar wordt ook gekweekt in de familiekwekerij van Seurosa. Hierdoor wordt de groei en ontwikkeling van de roos goed in de gaten gehouden en kunt u erop rekenen dat uw roos, de Struikroos Rosa Schneewittchen alle aandacht en verzorging krijgt die nodig is om deze tot volle bloei te laten komen. Hierdoor kunt u genieten van deze unieke soort roos die tot en met november doorbloeiend kan zijn.

De echte Rosa Schneewittchen

Bekijk vandaag nog foto’s van de prachtige Rosa Schneewittchen op onze website en laat u overtuigen door haar schoonheid om deze te bestellen. U kunt hierbij kiezen uit struikrozen en stamrozen met een stamhoogte van 60 tot en 90 centimeter. Rosa Schneewittchen zijn ook per 5 stuks te bestellen. Bestel snel en geniet binnenkort van deze unieke en wonderschone Nederlands gekweekte roos.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »