Rambler Klimroos Rambling Rector

€8,25
Stukprijs: €0,00 /
Rambler Klimroos Rambling Rector kopen? Al vanaf €7,75 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Koop 5 voor €7,75 per stuk en bespaar 6%
  • >€50 Gratis bezorgd in Nederland. >€75 Belgie en Duitsland
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
Is dit seizoen uitverkocht!

Informatie

De eigenschappen van onze Witte Rambler klimroos Rambling Rector is:                                     

Kleur: Wit
Hoogte: 400-600 cm
Doorbloeiend: Ja
Sterk geurend
Klimroos
kale wortel

Klimroos Rambling Rector is een sterke, snel groeiende rambler met een dichte groeiwijze met veel twijgen en kleine, crèmewitte, halfgevulde bloemen. Heerlijke geur. Rambling Rector krijgt in de ontelbaar vele kleine bottels in de herfst. Deze Rambling Hector is een vroegbloeiende Rambler roos en gaat vanaf 2 stevige takken.

Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om Rambler Klimroos Rambling Rector en andere klimrozen Ramblers te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende klimrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt klimrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring.
U kiest de kleur en het soort klimroos voor de begroeing van uw prieel of een rozenboog. Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. 
Maar ook tegen een muur of schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos wel met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet.
Plant ongeveer 1 klimroos op een meter. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond goed los is en voldoende diep gat is gemaakt. Kijk op de pagina klimrozen planten voor meer informatie.
Als u wilt weten hoe u een klimroos snoeit kijk dan op de pagina klimrozen snoeien. 
We bieden een ruim assortiment klimrozen aan.


Rambler klimroos Rambling Rector koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.