Ramblers

Ramblers vormen een aparte groep klimrozen. Ramblers zijn klimrozen die vaak zomerbloeiend zijn en kleine bloemen in grote trossen hebben. Ramblers hebben een ongekende groeikracht. Deze klimrozen zijn dan ook zeker niet geschikt voor een hele kleine tuin. Snoei de ramblers zomers na de bloei terug. Een rambler bloeit op de oude takken van het vorige jaar!

 

Klimrozen en ramblers kopen rechtstreeks bij de kweker

Wilt u ramblers kopen? Wij van Seurosa heten u graag van harte welkom in onze webshop! De klimrozen die we in ons assortiment hebben kunt u bestellen in iedere kleur die u maar wenst. Wij verkopen klimrozen met kale wortel, dwz zonder pot en/of kluit. Een prachtige rambler voor de begroeiing van uw pergola, prieel of een rozenboog. Maar ook tegen een muur of schutting kunt u een prachtige rambler roos laten groeien. Het resultaat is fenomenaal!

Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste kwaliteitsrozen

Heeft u de roos naar wens gevonden in onze webshop? Plaats een bestelling. Als u een vraag heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen. Stuur gerust een e-mail naar [email protected] of bel direct naar 06-43861129.We helpen u graag verder!

In veel kleuren en geuren verkrijgbaar

Rozen zijn prachtig. Ze worden niet voor niets de koningin der bloemen genoemd! In onze webshop kunt u ramblers kopen. Plant ze naast de muur, pergola of rozenboog. Er zijn maar weinig planten die zo snel plaats innemen in de tuin en tegelijkertijd zo prachtig zijn. Daarnaast is dit dé klimplant die het meest bloeit in de zomer. Deze prachtige ramblerrozen maken uw tuin tot een prachtige kleurrijk en geurend geheel.

Familiebedrijf in het Limburgse Lottum

Waarom klimrozen kopen bij ons familiebedrijf? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Prachtige rambler rozen uit eigen kweek
  • Gratis verzending vanaf €50-,
  • Voor 17:00 besteld? Overmorgen al verzonden!
  • Veilig betalen

Prachtige rozen van de beste kwaliteit

In ons assortiment vindt u rambler rozen in allerlei kleuren, geuren, soorten en maten. Van stamrozen en kleinfruit tot aan struikrozen! Doordat wij beschikken over een uitgebreid assortiment is het kiezen voor dé roos een kleurrijke ervaring! Heerlijk kijken naar de mooiste rozen. Alle rozen zijn van de beste kwaliteit. Wij hebben namelijk al jarenlang ervaring in dit vak. Dat is waar het bij ons om draait: kwalitatieve rozen leveren die uw tuin prachtig versieren.

In deze webwinkel verkopen we rozen die op onze eigen rozenkwekerij in het Limburgse Lottum geteeld worden

Koop klimrozen

Koop ramblers in onze webshop en fleur uw tuin op! De rozen bloeien de gehele zomer en geven een heerlijke geur af. U zult vele vlinders in uw tuin zien vliegen. Zit de roos naar wens er niet tussen? Geen probleem! Geef het gerust aan. Dan kijken wij of we die specifieke roos voor u kunnen vinden. Bij vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op: 06-43861129. We helpen u graag verder!

← Keer terug naar de backoffice    Wij kunnen nu geen rozen leveren. Vanaf 1 oktober hebben wij weer alles op voorraad. . Verbergen