Klimroos Populair

€5,95
Stukprijs: €0,00 /
Klimroos Populair kopen? Al vanaf €5,70 bij Seurosa! ✓ Rozen uit eigen kwekerij ✓ gratis verzending vanaf €50,-. Bestel nu online bij Seurosa.nl! Lees meer
  • Bestel 5 voor €5,50 per stuk en bespaar 8%
  • €50>Gratis bezorgd in Ned.
  • Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij
  • Niet goed, wij lossen het op
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vanaf 1 Oktober weer leverbaar

Informatie

De eigenschappen van onze Rode Klimroos Populair is:

Kleur: Rood
Hoogte: 200-400 cm
Doorbloeiend: Ja
Geurend: licht

Bloeivorm: Trosroos 
Kale wortel
Vanaf 2 sterke takken
Klimroos

Klimroos Populair is een erg goede roodbloemige en geurende klimroos met grote bloemen. De Rosa Populair is een doorbloeiende klimroos en bloeit vanaf juni tot aan oktober. De gevulde bloemen staan in enkelvoud of in kleine trossen bijeen. De Klimroos Populair is een goede doorbloeier. De bloemen verschijnen onafgebroken door van juni tot aan oktober.

Bij Seurosa.nl bent u op het juist adres om klimroos Populair of andere klimrozen te kopen. Wilt u prachtige, bloeiende en/of geurende klimrozen in uw tuin, bekijk dan ons assortiment. Met ons uitgebreide assortiment wordt klimrozen kopen een leuke en kleurrijke ervaring.
U kiest de kleur en het soort klimroos voor de begroeing van uw prieel of een rozenboog. Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. 
Maar ook tegen een muur of schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos wel met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet.
Plant ongeveer 1 klimroos op een meter. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond goed los is en voldoende diep gat is gemaakt. Kijk op de pagina klimrozen planten voor meer informatie.
Als u wilt weten hoe u een klimroos snoeit kijk dan op de pagina klimrozen snoeien. 
We bieden een ruim assortiment klimrozen aan.

Klimroos Populair  koopt u voordelig bij Seurosa. Kwaliteitsrozen uit eigen kwekerij.
Voor een snelle levering, betrouwbaar en goede service.