Geen producten gevonden...

Druivenstruik

Blauwe druivenstruik kopen? Er wordt soms gedacht dat de druiven aan bomen groeien, maar dat is natuurlijk niet waar. Hoewel de druivenplanten na een lange tijd wel een stammetje vormen. Toch is de druivenplant, echt een klimplant. Druivenstruiken groeiden vroeger alleen in de kas, maar tegenwoordig zijn er veel rassen die ook buiten rijp worden.

Kleinfruit in je eigen tuin

Heerlijk kleinfruit! Wat is er lekkerder dan vers fruit, zo van de struiken geplukt? De meeste kleinfruit soorten zijn gemakkelijk te kweken en geven een ruime oogst aan heerlijke vruchten. In iedere tuin is er wel een plekje te vinden om een fruitstruik te planten. Fruit is lekker en gezond en bevat een grote hoeveelheid vitaminen en mineralen. En, bij het zelf kweken van fruit, weet u zeker van het fruit onbespoten is. Supergezond dus!
 

Kleinfruit

Wat wij verkopen is kleinfruit. De term 'kleinfruit' geeft aan dat het om planten en struiken gaat die niet zo groot worden. Heel fijn bij weinig ruimte. Kleinfruitsoorten planten die tegen een muur of pergola kunnen groeien, zoals een braam, druif of kiwi. Kleinfruit vraagt niet veel ruimte, maar verrast u wel met een grote oogst aan heerlijk zelfgekweekt fruit.

Kijk hier voor ander kleinfruit:

Al dit kleinfruit verkopen wij in pot en sommige hebben wij ook met kale wortel. Kleinfruit met kale wortel is natuurlijk goedkoper!

  • Het kleinfruit met kale wortel zijn van zware kwaliteit en een 2 jarig product.
    Deze planten worden geleverd vanaf 3 takken en zijn +/- 45 cm lang. Deze struiken zijn zonder pot!

Koop uw kleinfruit en rozen rechtstreeks bij de kweker!

Kies uw fruitplanten en rozen naar wens uit en plaats een bestelling in de webshop! Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over het planten of over de verzorging? Neem gerust contact met ons op. Mail naar [email protected] of bel naar 06-43861129. We helpen u graag verder.

Fruitplanten en rozen kopen doet u bij Seurosa. We zetten de redenen voor u op een rijtje:

  • Prachtige rozen en fruitstruiken uit eigen kweek
  • Gratis verzending vanaf €50-,
  • Voor 17:00 besteld? Overmorgen al verzonden!
  • Veilig betalen