Bessenstruik kopen

Geen producten gevonden...

Bessenstruik

Bessenstruiken kopen? Er is niets lekkerder dan bessen plukken in je eigen tuin. Er zijn veel bekende bessen die direct tijdens het plukken gegeten kunnen worden zoals witte- en rode (aal)bessen en kruisbessen.

  • De zwarte bessen struik is een makkelijke struik met een hoge productie. Hoewel de meeste mensen de bessen niet direct opeten zijn ze zeer geliefd om te verwerken in sap en jam.
  • De vruchten van de rode en witte (aal)bessen struik zijn zeer geliefd om zowel direct te eten als om te verwerken. Het zijn makkelijke bessen planten met een hoge productie, maar pas op voor de vogels!
  • Kruisbessen zie je jammer genoeg niet zoveel in de supermarkt. Jammer toch? Ze zijn heerlijk met een knapperige zoete tot zachtzure smaak.

Kleinfruit in je eigen tuin

Heerlijk kleinfruit! Wat is er lekkerder dan vers fruit, zo van de struiken geplukt? De meeste kleinfruit soorten zijn gemakkelijk te kweken en geven een ruime oogst aan heerlijke vruchten. In iedere tuin is er wel een plekje te vinden om een fruitstruik te planten. Fruit is lekker en gezond en bevat een grote hoeveelheid vitaminen en mineralen. En, bij het zelf kweken van fruit, weet u zeker van het fruit onbespoten is. Supergezond dus!
 

Kleinfruit

Wat wij verkopen is kleinfruit. De term 'kleinfruit' geeft aan dat het om planten en struiken gaat die niet zo groot worden. Heel fijn bij weinig ruimte. Kleinfruitsoorten planten die tegen een muur of pergola kunnen groeien, zoals een braam, druif of kiwi. Kleinfruit vraagt niet veel ruimte, maar verrast u wel met een grote oogst aan heerlijk zelfgekweekt fruit.

Kijk hier voor meer kleinfruit:

Al dit kleinfruit verkopen wij in pot en sommige hebben wij ook met kale wortel. Kleinfruit met kale wortel is natuurlijk goedkoper!

  • Het kleinfruit met kale wortel zijn van zware kwaliteit en een 2 jarig product.
    Deze planten worden geleverd vanaf 3 takken en zijn +/- 45 cm lang. Deze struiken zijn zonder pot!

Koop uw kleinfruit en rozen rechtstreeks bij de kweker!

Kies uw fruitplanten en rozen naar wens uit en plaats een bestelling in de webshop! Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over het planten of over de verzorging? Neem gerust contact met ons op. Mail naar [email protected] of bel naar 06-43861129. We helpen u graag verder.

Fruitplanten en rozen kopen doet u bij Seurosa. We zetten de redenen voor u op een rijtje:

  • Prachtige rozen en fruitstruiken uit eigen kweek
  • Gratis verzending vanaf €50-,
  • Voor 17:00 besteld? Overmorgen al verzonden!
  • Veilig betalen
← Keer terug naar de backoffice    Wij kunnen nu geen rozen leveren. Vanaf 1 oktober hebben wij weer alles op voorraad. . Verbergen